Meisjes B

14:00 uur SV Aspargos MB 1 - Hovoc MB 3

Verslagen Dames
Dames 2

Na het zekere en enthousiaste spel van vorige week, begonnen we deze week tegen Shock '82 in Cuijk ontzettend moeizaam. Hierdoor verloren we de eerste set met 15-25. Met de wilskracht om het spelletje 180 graden te draaien, mocht het in de tweede set niet ten goede komen. Ook deze verloren we met 10-25. De derde set begon al heel anders. We begonnen er weer in te geloven en er ontstonden glimlachen op de gezichten. Met volle overtuiging overbluften we Shock '82 met een overwinning van 25-11. In de vierde set begon de strijd pas echt en ging het ook gelijk op. Door een moeilijke servesbeurt aan de kant van Shock '82 raakten we een beetje uit balans en wisten we de laatst set net niet binnen te slepen (22-25). Maar één ding is zeker, op Horsterse bodem zullen we ze alle hoeken van het veld laten zien.
Serooos!

Verslagen Heren
Heren 2

De mannen - herstel, de "jongens" - van Häör waren bijzonder vroeg naar de Dendron sporttempel afgereisd. De reden werd snel duidelijk. De rode lantaarndrager kreeg voor de aanvang van de warming-up namelijk nog een straftraining te verwerken voor de nulscore uit drie wedstrijden. De lange mannen van Hovoc zagen het tafereeltje medelevend aan.
Passend en aanvallend had Hornerhof/HHC HS 2 tijdens de eerste twee sets helemaal niets in te brengen. Zonder al teveel moeite won Hovoc HS 2 dan ook met ruime cijfers (25-14 en 25-15). Bijna in slaap gesukkeld ontstond er in de derde set totaal onnodig een achterstand tegen de Hornenaren. Horst werd op tijd wakker, gaf gas bij, pareerde een setpunt en won ook het derde bedrijf met 26-24. Ook in de vierde set kwam Hovoc pas op gang toen het nodig was (25-20), maar was een klinkende 4-0 overwinning nooit in gevaar. Häör - of in goed Hôrster "haor" - werd dus naar alle tevredenheid van het thuispubliek glansrijk afgedroogd door Hovoc HS 2.
Zjie… Raf!

Jeugd competitie zaterdag 19 oktober
Meisjes C

14:00 uur VC Fortutas MC 1 - Hovoc MC 3
Jongens C
15:00 uur Hovoc JC 2 - Revoc/VCB JC 1, Scheidsrechter: Nienke Wijnhoven, Teller: Loes Peters