Hovoc nieuws 14 september

14 september 2015

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Bloemenactie Hovoc
Op woensdag 16 en donderdag 17 september is de jaarlijkse bloemenactie van Hovoc.
We rekenen weer op ieders steun!

Das Große Hovoc Oktoberfest! - 26 September in die Hovoc Festhalle
De afgelopen weken zijn de volleybalspieren weer flink getest, is er al aardig wat zweet gevloeid in de sporthal en ook de eerste teamweekendjes zitten er al op. Dat kom maar op één ding duiden: het begin van de competitie!
Natuurlijk moeten we dat vieren en wel op zaterdag 26 september vanaf een uurtje of 21. Dit is ook de dag dat de beachvolleybalvelden geopend zullen worden, dus dat wordt dubbel feest!
En bij elk begin-van-de-competitiefeest hoort natuurlijk een thema. Dit jaar hebben we gekozen voor “Oktoberfest” (in september, jawel). Dus Männer, haal jullie Lederhosen uit de kast en Fräulein, begin jullie haar maar vast te vlechten.
Jetzt geht’s los!

Teamfoto’s 2015/2016
Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.
Niels Hendrix