Hovoc nieuws 16 december

16 december 2019

Klik hier voor: Tellen en Fluiten 1e helft seizoen 2019-2020

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2019-2020

Wedstrijdverslag Hovoc DS 1 - VC Volt DS 1 14 december 2019Afgelopen Zaterdagavond was het dan zover onze laatste thuiswedstrijd voor 2019. Dat was ook te merken op de tribune. De tribune zat vol met allemaal supporters. Heel erg bedankt dat jullie ons zijn komen aanmoedigen ;). Met enorm veel zin stonden we allemaal om 19:00paraat voor de warming-up. 19:30 was het zover, start van de laatste wedstrijd. De eerste set begon gelijk spannend we liepen tegen elkaar op. Tot aan 6-6 liepen we gelijk op daarna gingen wij met een paar puntjes voorsprong er van door. Volt kwam in een 16-9 achterstand te staan. Uiteindelijk zijn ze nog goed bijgekomen maar niet goed genoeg want Hovoc trok bij set 1 aan het laatste eind en won de set met 25-20. De start van set 2 verliep slordig voor ons, wij maakten te veel eigen fouten waardoor we tot een 2-8 achterstand kwamen test aan. Na een aangevraagde time out van ons konden we inlopen tot een stand van 14-19.Helaas was het alsnog een slordige set en hierdoor won VC Volt deze set met 20-25. De derde set moesten en zouden we er weer vol voor gaan. Eigenlijk begon deze set hetzelfde als set 1 samen liepen we tegen elkaar op. van 5-5 naar 10-10 naar 16-16. Bij 19-19 vielen we in een dipje waardoor Volt weer met de winst van set 3 er vandoor ging. Zij wonnen deze set met 20-25. Zoals jullie kunnen zien was het een enorm spannende wedstrijd elke keer kwamen we beide in de 20 te staan. Begin van set 4 was weer heel anders dan de rest voor Hovoc. Nu gingen wij er met een voorsprong van 7-3 vandoor. Tot aan 17-12 hielden wij de voorsprong maar toen kwam Volt terug tot 18-18. Het werd super spannend, uiteindelijk kwamen we 22-22 gelijk te staan. Toch door een goede service reeks van ons wonnen we deze set met 25-22. Het stond nu 2-2 in setstanden. Dat betekende dat er een 5 set gespeeld moest worden. Vol spanning begon set 5, van 5-5 gelijk naar 10-0 gelijk. Door wat eigen foutjes kwamen we 11-13 achter te staan. Het werd 12-14 toen er door ons een timeout werd aangevraagd. Even de rust en dan er weer vol voor gaan, maar helaas Vc Volt wonde wedstrijd met 2-3!Onze volgende wedstrijd staat alweer te wachten op ons. 10 januari tegen Peelpush DS 3.Iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig en sportief jaar gewenst!!!!