19:00 uur Achilles DS 2 - Hovoc DS 2, Scheidsrechter: LM Reijnen
16:00 uur SV Aspargos DS 1 - Hovoc DS 3
18:00 uur SV Aspargos DS 2 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Oikos HS 1, Scheidsrechter: Nard Joosten, Teller: Bas Jenneskens
17:00 uur Hovoc HS 2 - Saturnus/Hendriks Coppelmans HS 2, Scheidsrechter: Bart Neervoort, Teller: Loek Soberjé, Stijn Slots
19:00 uur Hovoc HS 3 - Set Up HS 1, Scheidsrechter: Geert Bouten, Teller: Sandra Lindken
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Polaris HS 4, Scheidsrechter: Niek Jans, Teller: Bob Claessen, Teller: Mike Gooren
Meisjes A
18:00 uur Peelpush MA 2 - Hovoc MA 1
Meisjes B
17:00 uur SOMAS/Activia MB 2 - Hovoc MB 1
13:30 uur Asterix MB 2 - Hovoc MB 2
Jongens B
13:00 uur Hovoc JB 1 - ADC JB 1, Scheidsrechter: Niek Lamers, Teller: Bas Vloet, Daniëlle Peeters
15:00 uur Hovoc JB 2 - VC Polaris JB 2, Scheidsrechter: Bas Janssen, Teller: José Hermans, Guus Nellissen
15:00 uur Hovoc JB 3 - Civitas JB 1, Scheidsrechter: Martin van Rooijen, Teller: Lennard Engels, Guus v/d Munckhof

Verslagen Dames

Op zaterdag 14 maart speelden wij in Venray tegen de dames van ActiveRooy DS1. We hebben de punten hard nodig, dus waren we gedreven hier wat punten mee te pikken. De eerste set liep goed en speelden we ons eigen niveau. We maakten het voor onszelf spannend om de voorsprong die er zat kleiner te laten worden aan het eind van de set. De set werd op het nippertje binnengehaald met 24-26. Het was duidelijk dat de punten hier niet zomaar te halen waren, maar dat er daadwerkelijk 200% voor gevochten moest worden.
De tweede set lieten we door onnodige fouten Venray op voorsprong komen, waardoor de set met 25-19 werd verloren.
Ook de derde set werd niet het niveau gehaald waardoor we niet in ons eigen spel kwamen. Deze set werd met 25-15 gewonnen door de meiden uit Venray. Set vier werd nog alles op alles gezet, met nog enkele wissels probeerden we het spel moeilijker te maken voor ActiveRooy, maar helaas mocht het niet lukken om deze set binnen te halen. De wedstrijd werd helaas verloren met 3-1.

Verslagen Heren
Heren 2

Of het nou aan de na de feestavond nog in het bloed aanwezig alcohol lag of aan het belachelijk vroege tijdstip, of wellicht aan een combinatie van de twee, het begin van de wedstrijd in Vught was allerbelabberdst. Een te hoge foutenlast en gebrek aan beleving, maakte dat Hovoc HS 2 in rap tempo met 25-13 door VVC-Vught HS 2 aan de kant werd gezet.
Twee wissels en een donderpreek van de coach zorgden ervoor dat de reservehoofdmacht van Hovoc weer ging volleyballen. Vanaf de tweede set liep de pass beter en wist spelverdeler Bouten met name de aanvallers Bouten senior en Bouten junior goed te vinden. De laatste stoempte dan ook een paar ballen oenoemoeloek hard in.
Vught bleek te verslaan, ondanks de extra hulp die het van de thuisfluitster kreeg. Achterstanden werden weggewerkt, voorsprongen weggegeven en dat leverde spannende eindspurts op. Hovoc HS 2 won die drie achter elkaar (22-25, 21-25, 22-25) en versloeg zo tegen de verwachtingen in de nummer vijf: 1-3.
Met de vier zwaarbevochten maar welverdiende punten werd met goede zin koers gezet richting Meterik, alwaar het team nog een toetje te wachten stond. Coach Patrick had iedereen overtroffen met een gigantische slagroomtaart – goed voor 30 personen – die met het nodig kauwwerk door tien man werd verorberd. Ook dat was een hele prestatie.

Jongens C
15:00 uur Hovoc JC 1 - Particolare/DS JC 1, Scheidsrechter: Nick Joosten, Teller: Loek Smits, Jorn Hermsen
13:00 uur Hovoc JC 2 - Tupos JC 1, Scheidsrechter: Nick Arts, Teller: Judith Hoeijmakers, Kiona Derix
13:00 uur Hovoc JC 3 - Havoc/Unicum, Scheidsrechter: Gijs Janssen, Teller: Ralf Hoeijmakers, Rick van Rhee

CMV team 6.1

Met vier ronden in de tweede helft te hebben gespeeld is team 6.1 goed op weg naar een mogelijk kampioenschap in CMV niveau 6 hoog. Een korte terugblik waarin het team tot op heden twee keer gelijk heeft gespeeld en tien wedstrijden heeft gewonnen. Op 25 januari en 8 maart stond de directe concurrent Civitas op het programma. Deze wedstrijden werden respectievelijk winnend en gelijk afgesloten, maar daarbij het eerste wel gaatje geslagen. Vandaag stond de derde confrontatie op het programma tegen Hovoc 6.3 en AV Flash 1. Hoewel de twee vorige confrontaties met maximale cijfers werden gewonnen, zou er vandaag voor gestreden moeten worden. Van Hovoc 6.3 wisten we dat ze goed waren met verdedigen en dat we het vooral moesten hebben van een strakke service, waarbij de servicefoutenlast tot een minimum beperkt moest blijven. Dit werd zeer goed uitgevoerd en zodoende werden twee spannende sets winnend afgesloten. Tegen AV Flash 6.1 werd op aangeven van de coach de gaatjes aan het net perfect benut, goed geblokkeerd en waren de eindstanden ruim in het voordeel van Hovoc. Met nog drie ronden ofwel zes wedstrijden te gaan, welke allemaal thuis worden gespeeld in de eigen Dendron hal, staat het team nu op de eerste plek met twee wedstrijden minder gespeeld. Volgende week spelen de meiden tegen Athos 6.1 en Olympia 6.2. De week erop, op 29 maart, is de laatste wedstrijd tegen directe concurrent Civitas 6.1.