Hovoc nieuws 16 september

16 september 2013

Bloemenactie op 18 en 19 september
Bedankt voor de aanmeldingen voor de bloemenactie. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de bloemenactie wordt ook verwacht aanwezig te zijn op het door hem/haar opgegeven tijdstip. Alleen samen kunnen we deze actie tot een succes maken! Tot woensdag of donderdag!
Bas en Theo Janssen

Beginfeest – It’s beach party time!
Het jaarlijkse en legendarische "Begin-van-de-competitie-feest" van Hovoc is vanwege de Horster kermis niet op 21 maar op 28 september!
Dan wordt met een tropische beach party het nieuwe volleybalseizoen ingeluid. Zon, zee en strand, beachbabes en –hunks, exotische cocktails en dampende beats… Het belooft een zwoele avond te worden!

Teamfoto’s 2013/2014
Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Een goed voorbeeld is de teamfoto van Dames 1: http://www.hovoc.nl/teams/dames/dames-1/s/14567
Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.
Niels Hendrix

Competitie zaterdag 21 september
Dames

15:45 uur Saturnus/Hendriks Coppelmans DS 1 - Hovoc DS 1
17:00 uur Hovoc DS 2 - Nuvoc DS 2, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Diede Geurts
17:00 uur Hovoc DS 3 - Olsredlem DS 1, Scheidsrechter: Jan Bekkers, Teller: Jessa Camps
19:00 uur Hovoc DS 4 - VC Athos '70 DS 3, Scheidsrechter: Sam Jakobs, Teller: Clim Peters
Heren
19:00 uur Ledub HS 2 - Hovoc HS 1
19:00 uur Accretos HS 1 - Hovoc HS 2
17:00 uur Set Up HS 1 - Hovoc HS 3
19:00 uur VC Meterik HS 3 - Hovoc HS 4
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 2 - VC Montagnards MB 1, Scheidsrechter: Suzanne van de Pasch, Teller: Niek Bouten
19:00 uur Hovoc MB 3 - VC Montagnards MB 2, Scheidsrechter: Marieke Weijs, Teller: Vera Jeurissen
Jongens B
13:00 uur Hovoc JB 2 - Revoc/VCB JB 1, Scheidsrechter: Myrthe Cortenbach, Teller: Anne Hermans

Verslagen Heren
Heren 2

In de laatste ronde van de oefencampagne trad de reserve hoofdmacht van de herenafdeling van Hovoc aan tegen de crème de la crème van d’n Hegelsum, dat zich voor de gelegenheid had versterkt met de oude bekende Koen G. HVC HS 1 speelde een gedegen spelletje daar waar Hovoc HS 2 nog af en toe zoekende was. Meer dan een 1-3 verliespot zat er ondanks alle inzet voor de in het nieuw gestoken thuisspelende ploeg dan ook niet in.
Het positieve aan de gespeelde oefenwedstrijden is dat de progressie zichtbaar is. Nu is het zaak de pieken hoger te leggen en de dalen te dempen. Communicatie is daarbij een toverwoord. De langnekken gaan in ieder geval vol goede moed het nieuwe seizoen in!
Zjie… Raf!


JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 21 september
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 1 - AV Flash MC 1, Scheidsrechter: Aniek Reijnders, Teller: Mike Gooren
14:00 uur VC Kessel MC 1 - Hovoc MC 2
13:00 uur Hovoc MC 3 - VC Weert MC 1, Scheidsrechter: Fieke Hendriks, Teller: Kim Alaerds
13:00 uur Hovoc MC 4 - SV Ludentes MC 1, Scheidsrechter: Loes van Issum, Teller: Hilke Hermans
Jongens C
13:00 uur HVC JC 1 - Hovoc JC 1