Jongens BSV Aspargos JB 1 - Hovoc JB 2 0-4

Competitie woensdag 19 januari 20:00u VC Montagnards DS 1 - Hovoc DS 3

15:00u MVC '64 DS 2 - Hovoc DS 4
19:00u BVC Holyoke DS 4 - Hovoc DS 5
Heren19:00u Hovoc HS 1 - Hajraa HS 3, Teller: Christa van den Bekerom
19:00u Hovoc HS 2 - Asterix HS 1, Teller: Nick Joosten
19:00u Hovoc HS 3 - AV Flash HS 1, Scheidsrechter: Suus Hesen, Teller: Ron Rubie
17:00u Hovoc HS 4 - Shock '82 HS 3, Scheidsrechter: Robin van Rijswijck, Teller: Steef Minkenberg
17:00u Hovoc HS 5 - HVC HS 1, Scheidsrechter: Rene Madou, Teller: Rene Heuijerjans
Meisjes B14:15u VC Meterik MB 2 - Hovoc MB 1
16:00u VC Meterik MB 1 - Hovoc MB 2
Jongens B15:00u Hovoc JB 1 - SV Aspargos JB 1, Scheidsrechter: Jürgen Marti, Teller: Dirk Hesen
13:00u Hovoc JB 2 - VC PanSign JB 1, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Lars Bouten

Verslagen Dames
Dames 1En, was jij er afgelopen zaterdag bij?! Anders heb je écht iets gemist. Het was een fantastische wedstrijd! We zijn ontzettend blij met de steun van het publiek, de tellers, de vlaggers en natuurlijk Pleuni! We hadden een goede tegenstander, Havoc, meiden die ook van knokken weten! Maar Henk had ons goed voorbereid en de analyse kwam in het veld goed tot zijn recht. Tuurlijk hebben we de tweede en derde set verloren! Des te spectaculairder dat we de vierde toch wonnen! Wat een veerkracht toonden we als team. En toen de 5e set! Met een achterstand van vijf punten (7-12) dacht Havoc zich gewonnen. Maar toen! We knokten ons terug met een goede servebeurt van Debbie (vdP). De kansen lagen voor het oprapen en met een sterke blokkering en slim spel werd punt voor punt terug geknokt met een prachtige overwinning (17-15) als resultaat! Tja, als je met 12-7 voorstaat en alsnog verliest, verdien je de winst misschien ook niet! Iedereen hartstikke bedankt voor de fantastische avond! Zaterdag spelen we in Reuver, Henk's home town! Hey Keboem!
Dames 2Afgelopen zaterdag speelden we tegen een niet geheel fit VC Riethoven. Ondanks dat wij de betere ploeg waren, bleven de dames uit Riethoven opgewekt en speelden wij voornamelijk tegen onszelf. Helaas koste dit ons één puntje in de derde set. Gelukkig deed Were Di deze week goede zaken voor ons en delen we nu weer de koploperspositie met PSV. Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1VCE/PSV H1 heeft Tsjekpoint Charlie geliesseld in Eindhoven. Het begrip "liesselen" is een lokale boerenwijsheid uit Eindhoven, waar ze een trauma hebben overgehouden na de wedstrijd tegen Livoc, die na een 2-0 voorsprong alsnog met 2-3 verloren werd. Dit maal wisten de Eindhovense mannen dus zelf een team te liesselen. Hopelijk helpt het met de verwerking, want Tsjekpoint Charlie is niet van plan om zich nogmaals voor dit soort therapie te lenen.
Tot zover de uitslag, terug naar het begin. Met dank aan het talententeam Hovoc H2 kregen we twaalf man op de been. Daarvan was om en nabij de helft fit en de andere helft geblesseerd, terugkomend van een blessure of nog deels ziek/zwak/misselijk. De eerste twee sets waren PSV en Hovoc aan elkaar gewaagd, maar waren wij het die wisten te scoren op de momenten dat het ertoe deed. Een 28-30 overwinning in de tweede set was daarbij onze dikverdiende beloning. In de derde set lieten we het zelf lopen, wat in de vierde set erin resulteerde dat we meer tegen onszelf dan tegen PSV aan het ballen waren. Het stond 2-2 in sets en dus volgde er een beslissende vijfde set, die rampzalig begon en met een 8-1(!) achterstand werd er van kant gewisseld. Die "down" werd (met een beetje hulp van PSV) gevolgd door een enorme "up" en opeens stond het 10-10 gelijk. De lange en late wedstrijd bleek toch haar tol geëist te hebben en de uitputtingsslag ging uiteindelijk met 15-11 en dus 3-2 naar PSV.
Getuige de verlekkerende blikken van de pee-es-vee-se dames hebben we indruk gemaakt met onze kuiten. Wat ze in de Haagdijk onder optjoppen verstaan, is niet helemaal duidelijk, maar wij hebben er zo onze eigen gedachten bij. Na de wedstrijd toog er nog een afvaardiging van Tsjekpoint Charlie naar Stratumseind voor een kroegentocht waaraan geen einde leek te komen. De enkele beelden die vastgelegd zijn, kunnen het daglicht helaas niet verdragen. Tot slot is er nog een excuses op zijn plaats voor Marjolein en Anne, wanneer het toch een beetje pijn heeft gedaan. Onze Benjamin bedoelde het lief :-)
Aanstaande zaterdag spelen we om 19:00u onze eerste thuiswedstrijd van 2011. Komt u allen kijken? We kunnen wel wat morele ondersteuning gebruiken tegen die andere Eindhovenaren, Hajraa H3 genaamd. Tjsekpoint Charlie!
Heren 2Zaterdag in Beers hebben we een goede wedstrijd gespeeld. We speelden tegen een sterke tegenstander die indien nodig een tandje hoger kon schakelen. Zij zaten overal goed onder en hadden zeer goede service druk. Ook was hun blok sterk waardoor we er maar lastig door kwamen. Toch kijken we er met opgeheven hoofd op terug. Wok-Nok!

Scheidsrechters CMV 23 januariZondag 23 januari zullen er wedstrijden gespeeld worden voor niveau 1, 2 en 3. De eerste wedstrijd is om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Jolanda Weijs. De volgende scheidsrechters worden verwacht voor de CMV-jeugd:
Romy Wijnen, Daphne Peeters, Evy Aerts, Lotte Peeters, Kim Alaerds, Floor Inghels, Niek Bouten, Guus Nellissen, Wiebe van Stratum en Loek Soberjé.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Meisjes C10:30u VC Montagnards MC 1 - Hovoc MC 2
Jongens C15:00u Hovoc JC 1 - Livoc Liessel JC 1, Scheidsrechter: Koen van Meijel, Teller: Arno Weijs
13:00u Hovoc JC 2 - ASC JC 1, Scheidsrechter: Dennis van Soest, Teller: Sven Roefs

CMV competitie zondag 23 januari
Niveau 614:00u Hovoc N6 2, De stapakker Sevenum

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 19 januari 19:30u Hovoc 2 - Active Rooy 2, Scheidsrechter: Rob Lammers
21:15u Hovoc 3 - HVR 2, Scheidsrechter: Rob Lammers