Hovoc nieuws 18 april

18 april 2011

Uitslagen promotie-/degradatiewedstrijden zaterdag 16 april
Heren 1Terraveen/FC H1 - Hovoc H1 2-1
Hovoc H1 - Hajraa H2 1-2
Hovoc H1 - VC Limac H1 0-2
Hovoc H1 is niet gepromoveerd en speelt volgend jaar dus weer in de promotieklasse.
Dames 2Avance D1 - Hovoc D2 1-1
Hovoc D2 - Ledub D2 0-2
VVC-Vught D2 - Hovoc D2 0-2
Hovoc D2 - VC Polaris D2 0-2
Hovoc D2 is niet gepromoveerd en speelt volgend jaar dus weer in de eerste klasse.

Verslagen Dames
Dames 2Afgelopen zaterdag was het dan zover, de P/D-wedstrijden. Vol goede moed vertrokken we naar Gennep om te proberen wederom een promotie binnen te halen. We hebben vier wedstrijden lang hard geknokt, maar met 1-1, 2-0 verlies, 2-0 winst en een weer een nipt 2-0 verlies werden we vierde, waar er in de promotieklasse maar plaats was voor drie teams. We kunnen terugkijken op een goed seizoen. We hebben onze doelstelling (top drie) gehaald en we hebben ook in de P/D-wedstrijden, op enkele dipjes na, laten zien wat we kunnen. Helaas was het net niet genoeg en gaan we volgend jaar nog een jaartje knallen in de eerste klasse. We willen Fennie heel erg bedanken voor haar inzet zaterdag, Bart, Debbie en Fieke voor het tellen en alle supporters die afgereisd waren naar Gennep ook heel erg bedankt! We hopen dat we jullie toch een leuk potje volleybal hebben kunnen laten zien. Op naar volgend jaar!
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Met een volle selectie van twaalf man (dank aan Geert, René en Rob), coach, een eigen vlagger (dank aan Jan) en teller (dank aan Karin) togen we voor onze P/D-wedstrijden om promotie naar de regiodivisie naar Middelbeers.
De eerste tegenstander die we daar troffen, Terraveen H1, was taai. Na een matige start wisten we de rollen in de tweede set om te draaien en was er een beslissende derde set nodig. Daarin verzaakten we zelf om het af te maken en verloren we de set met 19-17 en dus de wedstrijd met 2-1.
In de tweede wedstrijd tegen Hajraa H2, een team dat buigt op veel divisie ervaring, werden we in de eerste set overrompeld. Brutaal keerden we dat in de tweede set om en de voorsprong van vijf punten die direct in het begin geslagen werd, was aan het eind van de set nog voldoende. Wederom moest een derde set de winnaar beslissen en wederom trok Tsjekpoint Charlie aan het kortste eind.
De derde en laatste wedstrijd tegen VC Limac H1 moest gewonnen worden om nog kans te maken op promotie. Maar helaas gebeurde dat niet. De zuid Limburgse mannen zetten ons onder druk en ons eigen spel kon niet gespeeld worden. Mede door de zwakke passing, die de hele dag al niet ons sterkste punt was, gingen we met 0-2 onderuit. Al met al hebben we tijdens de P/D-wedstrijden niet (kunnen) laten zien we in huis hebben en dat is teleurstellend.
Na het wegzakken van de deceptie om het mislopen van promotie naar de regiodivisie kunnen we toch nog terugkijken op een bijzonder succesvol seizoen. Een jaar waarin we als een trage diesel op gang zijn gekomen en verrassend zijn doorgestoomd naar de tweede plaats in de promotieklasse. De spreekwoordelijke kers op de taart werd net niet behaald, maar we hebben wel genoten van een dikke vette slagroomtaart.
Dan rest Hovoc H1 nog een bedankje aan alle trouwe supporters van Tsjekpoint Charlie. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de spelers van Hovoc H1, die we volgend jaar helaas niet allemaal terug zien, en - last but not least - onze coach Thei, die we veel plezier met zijn nieuwe vrije tijd wensen.
Tot slot, ter afsluiting en voor de laatste keer, uit volle borst met z'n allen:
Tsjekpoint Charlie!
www.tsjekpoint.com (tsjek it out!)

JEUGDNIEUWS
Was ik maar grootHallo jongens en meisjes van niveau 4, 5, 6, C-jeugd en Volleybal Extra!
Zaterdag 23 april is het weer "Was ik maar groot''. Dit betekent dat jullie weer mogen meetrainen met Heren 1 en Dames 1 van Hovoc!
De training begint om 13:00u en duurt tot 15:00u. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een glaasje ranja en een zakje chips. De training wordt gegeven door de trainers van Heren 1 en Dames 1!
Lijkt het je leuk om mee te trainen bij Heren 1 en Dames 1, om eens te kijken hoe de trainingen verlopen "als je groot bent"?
Geef je dan snel op (voor dinsdag 19 april) door een e-mail te sturen naar loes_vullings88@hotmail.com!
Tot 23 april allemaal!
De Ontspanningscommissie

DAMES RECREANTEN
Verslag Dames Recreanten 3 - KampioenHet is ons gelukt! Door meteen de eerste set vet van Meterik te winnen was ons kampioenschap binnen. Het feest kon losbarsten... Maar de scheidsrechter wilde "vooral doorgaan". De tweede en derde set waren we met ons hoofd op "de party" en verloren we terecht. De vierde set werd gelukkig nog in ons voordeel beslist, zodat onze supporters toch nog even volleybal konden zien.
Supporters fijn dat jullie met zoveel naar Meterik zijn gekomen. Bedankt voor jullie steun, felicitaties en cadeautjes. We hebben nog een klein feestje gevierd in de kantine (Jos, bedankt wah!). Helaas moesten we voor 't alarm af ging onze feestzaal verlaten.