Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Verslagen
Dames 1

Na een teleurstellend weekend tegen Ledub en Activia, waarmee we ook gelijk de eerste helft van het seizoen afsloten, wilden we graag thuis (tegen wederom Activia) revanche nemen. En we kunnen jullie mededelen dat dit aardig gelukt is! Waar Amy de laatste paar weken als aanvaller fungeerde, presteerde ze afgelopen zaterdag weer perfect als libero. Ons oude spel was zogezegd weer terug en konden daardoor alle punten in de sporthal houden! Hopelijk kunnen we dit vanaf nu vasthouden en volgende week tegen en in Panningen onze allereerste wedstrijd van het seizoen evenaren. Wordt vervolgd…

Heren 1
Na een lange kerst en oud en nieuw stop kon heren 1 zich voor de tweede helft opmaken voor een uitwedstrijd in Meijel. Peelpush had een niet te onderschatten team dat menig hoog geplaatst tegenstander kostbare punten heeft afgenomen. Hovoc heren 1 had de voorlaatste wedstrijden, door wisselende redenen, slechte zaken gedaan en was druk op zoek naar de weg terug. Veel trainingsuren waren gemaakt om een goed begin af te dwingen.
Bij aanvang bleek Peelpush heren 3 een gehavende samenstelling te hebben. Dit bracht mee dat de heren van Horst ontspannen begonnen en zich concentreerden op de gemaakte afspraken. Met een stevige service druk werd snel de leiding genomen. Een voorsprong werd verder uitgebreid door een goed blok. De eerste set werd dan naar Hovoc toegetrokken met 25-15. De tweede set en derde set werd op dezelfde manier doorgespeeld en de aanval van Peelpush werd geblokt en de aanval van Horst vond zijn weg naar de vloer in Meijel. Met 25-16 en 25-15 was het een 3-0 voorsprong. In de laatste set werd Peelpush verder over de knie heen getrokken en 25-10 was dan het resultaat daarvan. Met vijf punten erbij staat het eerste van Horst op de derde plaats met één wedstrijd minder gespeeld.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 24-01-2016
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6:
Nick Welles, Jessie Hermkens, Damian Mruszcziyk, Joanna Mruszcziyk.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.