18 november 2019

Klik hier voor: Tellen en Fluiten 1e helft seizoen 2019-2020

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2019-2020

Wedstrijdverslag zaterdag.

Afgelopen zaterdag stond een thuiswedstrijd tegen Kessel DS 1 op het programma, een team waar we al vaker tegen gespeeld hebben en waar we al de nodige informatie van hadden. De eerste set werd goed begonnen. Aan onze eigen kant werd een goed spelletje gespeeld, waardoor Kessel onder druk kwam te staan. Vanuit 16-12 werd de set uiteindelijk met een ruime overwinning binnengesleept (25-13). In het begin van de tweede set werd door Hovoc al een ruime voorsprong opgebouwd en werd de lijn van de eerste set doorgezet. De verdediging van Kessel werd onder druk gezet, wat resulteerde in een 25-16 setwinst. De eerste twee sets waren soepel verlopen, maar dit zorgde er ook voor dat we in de derde set even wakker geschud moesten worden. Een slecht begin van de set zorgde namelijk voor een 2-7 achterstand. Na een goede time-out werd er weer vol voor elke bal gegaan, waardoor de achterstand steeds kleiner werd. Uiteindelijk wisten we de stand om te draaien en werd er met 25-19 gewonnen. In de vierde set werd het goede spel weer doorgezet. Door een goede pass, aanval en een goed blok werd ook de laatste set gewonnen met 25-12. Ook heeft Jessi in de laatste set nog even haar debuut in dames 1 mogen maken! Vanuit de kant van Hovoc een goede wedstrijd, waarbij we 5 punten in eigen huis hebben kunnen houden. Hierdoor hebben we de afstand op de teams boven ons kunnen verkleinen. Komende zaterdag zal het een spannende wedstrijd worden, want dan spelen we een uitwedstrijd tegen Hajraa DS 1, de nummer 1 van de competitie. Bedankt voor de support!

De mannen van Horst deden helaas mindere zaken en moesten hun meerdere in Gepidea erkennen. Ook al hadden de mannen de eerste set gewonnen, nipt de tweede afgegeven en konden ze in de vierde set een 24-20 niet verzilveren. Was het de koelbloedigheid van Gepidea die de minste fouten maakte en won dan ook terecht met 3-1.