Hovoc nieuws 18 september

18 september 2018

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc 1e helft (pdf)

Klik hier voor het programma CMV scheidsrechters en zaalwacht 1e helft (pdf)

Algemeen bericht
Het nieuwe seizoen staat voor de deur. De teams zijn de volle voorbereiding al voorbij en zijn zich nu aan het klaarmaken voor de eerste competitiewedstrijden. Het eerste mannenteam is op de valreep nog gepromoveerd naar de Eerste divisie. Dit werd in De Limburger uitgelegd als een cadeau, maar daar moet fijntjes over gemeld worden dat dit onjuist is. Het was een terecht reglementair verdienste dat jaar op jaar met kunde en kwaliteit was afgedwongen. Dit verder ter zijde.

Dames 1 gaat verder onder de succes-coach / trainer Bob Soberjé, nadat ze het kampioenschap in de Promotieklasse beloond zagen worden in een directe promotie naar de Derde divisie en Heren 1 staat onder leiding van Jan Aquarius. Ook nieuw dit jaar is de uitbreiding aan ingeschreven teams bij de Nevobo competitie. Dit is eigenlijk ook heugelijk nieuws waar ietwat stil aan voorbij wordt gegaan, want geen competitie zonder teams. HOVOC heeft het dit jaar voor elkaar gekregen om 5 heren en 4 dames senioren teams op de been te brengen. Heugelijk nieuws. Ook de recreantenteams zijn uitgebreid met versterking uit vorig jaar dames 1 spelende spelers. Dit brengt een mooie niveau versterking in het recreantenvolleybal.

Wij wens ieder een fijne eerste competitieweekend toe. Hopelijk treffen we elkaar in de kantine om nog een biertje te drinken.

Laten we ook extra lief zijn voor de mannen uit Sneek. Na een voorzichtige tijdsberekening zullen zij pas rond 4 uur 's nachts vlak voor de volgende competitie wedstrijd thuis zijn.

CMV NIEUWS

CMV Nieuws van 23-09-2018

Niveau 4

10:30 uur Hovoc N4 1, Dendron Sporthal, HORST

Niveau 5

10:00 uur Hovoc N5 1, Dendron Sporthal, HORST

10:30 uur Hovoc N5 2, MFC De Zwingel, MELDERSLO

Niveau 6

10:00 uur Hovoc N6 1, Dendron Sporthal, HORST

Scheidsrechters en tellers voor zondag 23-09-2018

De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:

Amber Janssen, Anke Leijssen, Danique Hendrikx, Alessia Billekens, Floor Verhaegh,

Zorg dat je om 09:30 aanwezig bent in de zaal. Laat even aan de zaalwacht weten dat je er bent