Hovoc nieuws 18 september

18 september 2019

Tellen en Fluiten 1e helft seizoen 2019-2020

Doordat de NeVoBo tot vlak voor de start van het seizoen werd geconfronteerd met mutaties, heeft dit Fluiten en Tellen schema (onfortuinlijk) wat op zich laten wachten. Wij begrijpen dat dit dan voor enkelen als tot een verrassing heeft geleid en daarvoor onze excuses.

De eerste dames en heren team van HOVOC.
Komende zaterdag start voor de selectieteams van HOVOC de competitie. Het is de heren vorig jaar net niet gelukt om te handhaven in de eerste divisie. In onderling overleg is besloten het herenteam in de Derde divisie in te schrijven, vanwege de aanvulling van het team met veel jonge spelers lijkt tweede divisie te hoog gegrepen. Hovoc is erg blij dat er twee trainers gevonden zijn voor heren 1, René Heuijerjans en Robert van den Bercken. Robert neemt ook de coaching voor zijn rekening. Zowel René als Robert speelde in het verleden in de hoofdmacht van HOVOC. Bij heren 1 zien we dit seizoen niet terug: Ruud Meijers (gestopt), Bram Joosten (Heren 2), Rick Oomen (VC Peelpush) en Nico Freriks (VC Limac). Roger Hoeijmakers, Bart Neervoort, Tom Weijs, Niek Jans, Jorne Timmermans en Mark Cuppen blijven heren 1 vertegenwoordigen. Ze worden aangevuld met uitsluitend spelers uit de eigen opleiding van Hovoc: Kris Welles, Loek Schoeber, Jorn Hermsen, Teun Jenniskens en Damian Mruszczyk.

De dames zijn afgelopen seizoen, na een knappe tweede plaats in de Derde divisie, er net niet in geslaagd te promoveren. Ook zij komen dit jaar dus weer uit in de Derde divisie. Dat doen ze net als afgelopen seizoen onder leiding van Bob Soberjé (trainer/coach). In dit team zien we dit jaar niet meer terug: Amy Houwen (gestopt) en Elke van Wegberg (HOVOC recreanten). Fennie Wagemans, Fenne Lommen, Myrthe Cortenbach, Manon Engels, Evy Jetten, Lincy van Rens, Cato Camps en Tessa Engels blijven dames 1 vertegenwoordigen. Versterking komt van Pien de Zeeuw (AV Flash) en Demi Everaerts (HOVOC).

Beide teams spelen op zaterdag om 19.30 uur hun thuiswedstrijden in onze eigen Dendronhal. Kom gerust kijken en aanmoedigen! Entree is gratis!

CMV gaat van start

CMV Nieuws van 22-09-2019

Niveau 4
10:00 uur Hovoc N4 1, Dendron Sporthal, HORST
10:30 uur Hovoc N4 2, Dendron Sporthal, HORST
Niveau 5
10:00 uur Hovoc N5 1, De Wetteling [2], VENRAY
Niveau 6
10:00 uur Hovoc N6 1, De Smeltkroes, LIESSEL


Scheidsrechters en tellers voor zondag 22-09-2019
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Simon v/d Ouweland, Keesje Kampa, Ilse Willems, Janne Teluij,
Zorg dat je om 09:30 aanwezig bent in de sporthal voor instructie door de zaalwacht.