Hovoc JB 1 - AV Flash JB 1 4-0
Hovoc JB 2 - Civitas JB 1 3-1

Competitie zaterdag 24 januari
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - Particolare/DS DS 1, Scheidsrechters: HLM Lagarde/R van Beek, Tellers: Joyce Joosten/Wendy Schouten
17:00 uur Hovoc DS 2 - Particolare/DS DS 3, Scheidsrechter: Inge Versleijen, Teller: Esmee van de Heuvel
19:00 uur Hovoc DS 3 - Peelpush DS 5, Scheidsrechter: Anniek Hesen, Teller: Evy Aerts
17:00 uur Hovoc DS 4 - Olsredlem DS 3, Scheidsrechter: Myrthe Cortenbach, Teller: Jessa Camps
Heren
14:15 uur Shock '82 HS 2 - Hovoc HS 2
14:15 uur Shock '82 HS 4 - Hovoc HS 3
Meisjes A
15:00 uur Hovoc MA 1 - Brovoc MA 1, Scheidsrechter: Els de Hoog, Teller: Mischa Coumans
Meisjes B
13:00 uur Hovoc MB 2 - Peelpush MB 1, Scheidsrechter: Elke van Wegberg
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 3 - Hovoc JB 2, Scheidsrechter: Vera Jeurissen, Teller: Pleuni Smits

Verslagen Dames
Dames 1

Afgelopen zaterdag stond Spirit Dames 1 op het programma. De eerste set ging gelijk op, maar door veel persoonlijke fouten wisten de meiden uit Rosmalen deze set te pakken. Voor ons een extra trigger om in de tweede set een betere prestatie neer te zetten. We begonnen sterk en er zat eigen spel in bij de Hovoc dames. De set werd gewonnen met 20-25.
De derde set lieten we ons te ver weg zetten, zodat Spirit meer in hun spel kwam. De set werd door de thuisploeg met 25-16 gewonnen. Dat hield in dat we nu echt aan de bak moesten om de wedstrijd te winnen met een vijfsetter. De vierde set pakten we het samen op en werd het door een ontzettend spannende set 25-27 voor Hovoc.
De laatste set werd alles op alles gezet om toch de punten mee naar huis te nemen. Met een eindstand van 13-15 won Hovoc DS 1 de wedstrijd met 2-3.

Verslagen Heren
Heren 1

De tweede wedstrijd in het nieuwe jaar bracht de retour van Ledub HS 3. In de vorige wedstrijd was het gebleken een taaie tegenstander te zijn die over de benodigde aanvalskracht bezat. Met pijn en moeite werd toen een 3-1 winst binnen gesleept. De trainer, Bob Soberjé, had de eerder gemaakte analyses erbij gepakt en iedere speler persoonlijke aanwijzingen gegeven. Al snel bleek Ledub een schim van hun vorige optreden en walste Hovoc HS 1 met 25-13 in de eerste set over ze heen. Remi Keijsers maakte een niet onverdienstelijk debuut in de tweede (25-17) en derde (25-19) set en blokkeerde enkele punten bij elkaar. Met nu een 3-0 voorsprong werd de vierde set met een kleine achterstand begonnen. Een lange service serie van Bart Neervoort bracht een niet meer in te halen voorsprong van 24-14. Met 4-0 winst en dus vijf punten erbij staan de heren zes punten los op de nummer 2 ADC.
Heren 2
De reservehoofdmacht van Hovoc had nog een en ander recht te zetten. Niet alleen om de dramatisch slechte eerste wedstrijd van 2015, maar ook om de in de eerste competitiehelft met 4-0 verloren uitwedstrijd tegen NVC HS 1. Nu vormde echter niet de verwarmde schoendoos in Neerkant, maar de riante volleybaltempel in Horst het strijdtoneel. Met een voormalig NVC-speler binnen de gelederen van Hovoc HS 2 bracht de thuiswedstrijd een extra dimensie met zich mee. Maar niet onder de indruk van het als vierde geplaatste NVC, startte de Horstenaren enthousiast en vol overgave. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar in de slotfase van de eerste set wist Hovoc het verschil te maken: 25-22.
De tweede set werd er eentje om snel te vergeten, want Hovoc was nog maar een schim van zichzelf (14-25). Gelukkig konden de zes eilandjes weer bijeen gebracht worden, maar de derde set ging wel naar Neerkant (22-25). Het eigen opportunistische spel van Horst werd echter hervonden en via 25-20 bracht Hovoc HS 2 de stand op 2-2 in sets. Zodoende had de thuisploeg weer kans op de overwinning. Met veel volleybalvreugde werd direct een voorsprong genomen en niet meer afgegeven. 15-10 zorgde voor een welverdiende 3-2 zege voor het tweede herenteam van Hovoc!
Hand… Boeiuh!

JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 24 januari
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 1 - Havoc MC 1, Scheidsrechter: Kiki van den Bercken, Teller: Femke Theunissen
13:00 uur Hovoc MC 2 - Voluntas MC 1, Scheidsrechter: Sam Jakobs, Teller: Marieke Kurver
13:00 uur Hovoc MC 3 - Peelpush MC 2, Scheidsrechter: Aniek Reijnders, Teller: Etienne de Swart
15:00 uur Flamingo's'56 MC 2 - Hovoc MC 4