Hovoc nieuws 19 november

19 november 2012

Teamfoto'sZoals je wellicht weet, is Forwart.nl druk doende een nieuwe website voor Hovoc te realiseren.
Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren en recreanten als jeugdteams! Op dit moment ontbreken de foto's van de volgende teams: D3, D5, MC1, MC3, MC4, JB1, JC1, JC2.
Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk 1 december) een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Een goed voorbeeld is de teamfoto van Dames 1: http://www.hovoc.nl/teams/dames/dames-1/s/14567
Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Uitslagen zaterdag 17 november
DamesSOMAS/Activia DS 2 - Hovoc DS 1 1-3
Oikos DS 1 - Hovoc DS 2 4-0
Set Up DS 3 - Hovoc DS 4 1-3
Tupos DS 2 - Hovoc DS 5 4-0
HerenHovoc HS 2 - Asterix HS 1 4-0
Hovoc HS 3 - Ledub HS 4 4-0
Hovoc HS 4 - VC Athos '70 HS 3 1-3
Meisjes BHovoc MB 1 - Achilles MB 1 4-0
VC Velden MB 1 - Hovoc MB 2 4-0
Jongens BHovoc JB 2 - Flamingo's'56 JB 1 2-3

Competitie zaterdag 24 november
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - VCE/PSV HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Bekerom van de, Christa, Kuijpers, Marja, Scorebord: Soberje, Bart, Vloet, Bas
Jongens B13:00 uur Flamingo's'56 JB 1 - Hovoc JB 1
15:00 uur Hovoc JB 2 - VC Weert JB 1, Scheidsrechter: Gruntjens, Koen, Teller: Keijsers, Remi

Verslagen Dames
Dames 1Al enkele weken op rij wordt de groei en ontwikkeling van dit team benoemd. Ons harde werken en geduld heeft afgelopen zaterdag dan eindelijk uitbetaald! Na het verlies tegen Velden besloot drilmeester Henk het roer om te gooien. Ander krijgsberaad, ander trainingskamp en vervolgens andere wedstrijduitslagen.
Alvorens de veldslag tegen Somas/Activia DS 2 te beginnen, hebben we inspiratie opgedaan bij Dames 1 van Activia. Daar zagen we oud-Hovocdames 1 speelster, Fennie Wagemans, een mooie wedstrijd met haar nieuwe team winnen! Vervolgens waren wij aan de beurt. Door de krijgsmacht zweefde al een licht voorgevoel: vandaag zou het wel eens kunnen gaan lukken.
De eerste ronde werd meteen daad bij woord gevoegd: een 0-6 voorsprong. Deze werd niet meer afgegeven en de eerste set werd gewonnen met 17-25.
Set twee werd, iets minder dan in de eerste set, de basis gelegd in de servedruk. Daarnaast werd met veel lef en overtuigingskracht aan de frontlinie gevochten voor ieder punt. Met als hoogtepunt Rambo-Bernie die tijdens haar aanval "BAM!" riep en vervolgens de bal richting vijandig grondgebied vuurde. (Hadden we de beelden maar gehad....) In de achterlinie werd vervolgens het harde werk aan het net beloond door veel ballen van de vloer te halen: 22-25 winst!
De derde ronde begon meteen met wat foutjes in de achterlinie. Plots stonden we op achterstand: 16-10. Er werd gevochten voor wat we waard waren, maar te veel kleine foutjes zorgen voor een 25-22 setverlies.
De vierde set moest dan ook, zeker gezien het duidelijke kwaliteitsverschil, gewonnen worden. Met opnieuw veel servedruk, lef aan de frontlinie en positiviteit in het veld werd de vierde set, en de tweede wedstrijd dit seizoen, gewonnen: 19-25. Eindelijk!
De volgende wedstrijd spelen we zaterdag 1 december in Middelbeers, tegen de dames van Odi.
Yo Rambo!
Dames 2Nadat Sint en Piet in Roermond waren aangekomen, vertrokken wij ook vol goede moed richting Sint en Piet. Maar de wedstrijd was het toch net niet. We hebben geen puntjes kunnen pakken, dus zullen we wat gaan zakken. 1 december spelen we weer in horst, dus kom ons allemaal aanmoedigen en zing uit volle borst! Hiep hiep hoi!

JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 24 november
Meisjes C17:00 uur VC Olympia MC 1 - Hovoc MC 4

CMV competitie zondag 25 november
Niveau 413:00 uur Hovoc N4 4, Gymzaal Smuldersstraat, America
Niveau 514:30 uur Hovoc N5 5, De Stapakker, Sevenum

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 21 november20:00 uur Hovoc DR 1 - Accretos DR 1, Scheidsrechter: Joosten, Bram
20:00 uur Hovoc DR 3 - VC Athos DR 1, Scheidsrechter: Pasch van de, Jan
21:45 uur Hovoc DR 2 - ActiveRooy DR 1, Scheidsrechter: Bekkers, Jan