Hovoc nieuws 2 december

2 december 2019

Klik hier voor: Tellen en Fluiten 1e helft seizoen 2019-2020

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2019-2020

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Volt DS 2 op het programma. Dit team had uit zeven wedstrijd nog maar 1 punt gehaald. Ons doel van deze wedstrijd was dus om ons eigen spel te blijven spelen. De eerste twee sets lukte dit aardig goed. Met een goede pass, een goed blok en mooie aanvallen werd de eerste set met 25-12 gewonnen en de tweede set met 25-13. In de derde set werd de lijn doorgezet en konden we weer een mooie voorsprong opbouwen. Door een aantal eigen servesfouten kreeg Volt nog wat punten cadeau, maar dit had verder geen gevolgen. De set werd met 25-19 gewonnen. Ook in de laatste set was het doel om ons eigen spel te blijven spelen. Deze set werd met 25-18 gewonnen. Het was een wedstrijd waarin rare ballen nog gescoord werden en door de weinige tegenstand was het belangrijk om ons eigen niveau te behouden. Dit hebben we, vooral aan het begin van de wedstrijd, prima gedaan. Zeker voor de supporters niet de leukste wedstrijd om te kijken, maar de 5 punten zijn wel weer binnen! Hierdoor zijn we een aantal plekken naar boven geschoven en staan we op dit moment op de 2e plek. Volgende week zullen we gaan strijden tegen Vocala DS1!

De Heren hielden een sociaal wisselbeleid aan waardoor iedereen aan spelen toekwam. Stravoc heeft niet veel punten, maar heeft links en rechts toch wel wat setjes weten af te snoepen. De eerste set was een set waar Hovoc de meeste punten scoorde. Voor Stravoc. Een ongekende hoge service foutenlast zorgde ervoor dat het gat niet te groot werd voor Stravoc. Doch een sterk blok en een foutloze side out maakte Hovoc tot winnaar (20-25). De tweede set waren de Horster heren toch niet helemaal bij, want de coach moest van de zijlijn ingrijpen om erger te voorkomen. Na een minimale time-out werden de schouders er onder gezet en een achterstand werd vlekkeloos omgebogen in een voorsprong wat dan werd afgerond in een winst (22-25). Wakker geschud door dit bijna debakel ging de zweep erover. De derde set werd moeiteloos met 12-25 binnengeharkt en de laatste set werd rustig afgespeeld met 18-25. Hovoc staat op #1 in de competitie, maar Polaris en Gepidea liggen in hun kielzog.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 08-12-2019
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Senna Christiaens, Mark Hermans, Dewi Arts, Anna Pimpáo, Imke v/d Goor, Lieke v Rens, Iris v/d Pasch, Sarah Craenmehr, José Hermans, Nine Wismans,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.