Hovoc nieuws 2 januari

2 januari 2012

DeclaratiesVerzoek aan alle trainers/coaches om vóór 31 december 2011 het declaratieformulier in te vullen en in te leveren. Het declaratieformulier kun je vinden op de Hovoc site nadat je bent ingelogd: "Leden" -> "Downloads" -> "Formulieren". Hier vind je ook een overzicht van de normbedragen die worden gehanteerd.

PLUS Clubkasactie, doe mee!De eerste helft van de Plus sponsoractie zit er alweer op en Hovoc staat na deze zes weken op een goede derde plaats. Deze plaats willen we graag vasthouden en we willen jullie daarom vragen om ook de komende zes weken de bonnetjes weer in de inleverboxen in de sporthal te doen. Gooi de bonnetjes van de kerstboodschappen dus niet weg, maar bewaar ze en lever ze bij de eerst volgende training weer in bij Hovoc.
Onder alle deelnemers die hun naam, telefoonnummer en team op de bonnetjes vermelden, zullen enkele Hovoc prijzen worden verloot! De PLUS Clubkasactie gaat door tot 28 januari. Blijf je kassabonnen dus inleveren in de Dendron sporthal!
Voor meer informatie zie: http://www.hovoc.nl/algemene-informatie/plus-clubkasactie-doe-mee/s/12787

JEUGDNIEUWS
Open Club Toernooi zaterdag 7 januariOp zaterdag 7 januari wordt er door drie Hovoc teams deelgenomen aan het Open Club Toernooi: de jongens A, de meisjes C en de meisjes CMV.
De jongens A spelen thuis in onze Dendron hal en hebben het volgende programma:11:00u Hovoc - Saturnus/HC
12:00u VC Voerendaal - Hovoc
14:00u VC Sarto - Hovoc
16:00u Hovoc - Terraveen/Forzato Comb.
De meisjes C spelen in Meijel (sporthal de Korref) en hebben het volgende programma:
10:00u Hovoc - VC Sarto
11:00u ADC - Hovoc
13:00u Foranto - Hovoc
15:00u Hovoc - VCV-Varsseveld
De meisjes CMV spelen in St. Anthonis (Activiahal) en hebben het volgende programma:12:30u SOMAS/Activia - Hovoc
14:30u Hovoc - Achilles
16:30u Hovoc - Set Up Meerlo
Voor alle teams geldt dat de teams die als eerste eindigen in de poule zich direct plaatsen voor de volgende ronde. Nummer twee en drie in de poule kunnen zich via een kruisfinale alsnog plaatsen.
De volgende ronde wordt gespeeld op zaterdag 18 februari.
Voor meer informatie over de teams zie ook onze Hovoc website onder Teams / Jeugd Open Club.

Internationale Minitoernooi ActiviaOp het vierde Internationale Minitoernooi van Activia in Sint Anthonis (gehouden op woensdag 28 december) hebben drie teams van Hovoc meegespeeld. Hierbij zijn twee teams als derde geëindigd: Meisjes Niveau 5 en de Jongens Niveau 6. Proficiat met dit resultaat!
Het derde team, Meisjes Niveau 6, eindigde als elfde van de zestien.
Een fotoalbum van deze mooie prestaties staat online op: http://www.hovoc.nl/fotos/minitoernooi-activia/s/12976

Verslagen Jeugd
Meisjes Niveau 5, Internationale Minitoernooi ActiviaIedereen heeft hard getraind om goed te kunnen deelnemen aan dit Internationale Volleybaltoernooi bij Activia in Sint Anthonis. Teams uit Tsjechië, Roemenië, België, Duitsland, Luxemburg en natuurlijk ons eigen Nederland namen deel aan dit toernooi voor Niveau 5 en 6. Het toernooi begon met een vlaggenparade, wat inhield dat alle teams in optocht door de hele hal gingen met de vlag van hun land voorop. Daarna werd het toernooi geopend door Olympisch kampioen Guido Görtzen. De meisjes van Niveau 5 staan met hem op de foto en Sherna mocht zelfs de Olympische medaille om. Na deze opening moest er natuurlijk ook nog gevolleybald worden. Dit was alvast een goede oefening en voorbereiding op de Open Club. Met veel getrommel en gezang van Belgische supporters werd er hard gestreden. Het resultaat dat Hovoc heeft neergezet mag er zijn: Meisjes Niveau 5 en Jongens Niveau 6 haalden beiden een derde plaats!
Een fantastische ervaring voor de spelers, maar ook voor de coaches. De jongens zullen nog veelvuldig terugdenken aan hun liftavontuur! Veel succes allemaal bij de Open Club!
Meisjes Niveau 5: Femi Hesen, Anne Hermans, Manon Engels, Sherna Driessen, Maartje Wismans en Sophie Jacobs.

Jongens Niveau 6, Internationale Minitoernooi Activia
Op woensdag 28 december gingen vijf spelers en een coach op weg naar het Internationale Minitoernooi in Sint Anthonis. Na een voorspoedige reis kwamen we ruimschoots op tijd aan. Hier bleek dat de regels ten opzichte van afgelopen jaar enigszins waren aangepast. We mochten niet meer indraaien, omdat er volgens internationale regels gespeeld werd. Na enige uitleg van de coach hierover zijn we aan de wedstrijden begonnen. Ondertussen was onze "sprakeloze" coach ook gearriveerd om ons te steunen.
De eerste wedstrijd begonnen we tegen Orion uit Doetichem. Deze wedstrijd wonnen we na korte aanpassingsproblemen, omdat het veld wat kleiner was, vrij gemakkelijk. De tweede wedstrijd moesten we tegen onze Duitse vrienden uit Moers. Deze jongens waren net als vorig jaar te goed voor ons. De derde wedstrijd speelden we tegen Taurus uit Houten. We wisten dat we de halve finale zouden halen als we een set zouden winnen. Met goed spel werd de eerste set meteen binnengehaald. Door wat concentratieverlies verloren we de tweede set.
En toen was het pauze. Dit werd een pauze die onze jongens niet gauw zullen vergeten. De jongens gingen met de lift op weg naar de kleedlokalen. De lift bleef echter hangen, waarna de jongens 45 minuten vast hebben gezeten in de lift. Nadat de coach onze wedstrijd had laten omdraaien, zijn we vol goede moed begonnen tegen EEV 2000 uit Erkenschwick (Duitsland). Helaas waren deze jongens veel beter. Na een korte toespraak van de coach, dat we het vooral samen moesten doen, mochten we voor de derde plaats weer tegen Moers. Met erg goed spel en de nodige rust hebben we deze wedstrijd gewonnen.
Een beker en de nodige ervaring rijker zijn we vervolgens weer naar Horst gegaan.
Jongens Niveau 6: Stef Wismans, Niek Bouten, Guus Nellissen, Jorn Hermsen en Mike Gooren plus coaches Janine en Peter.