2 maart 2020

Klik hier voor: Tellen en Fluiten 2e helft seizoen 2019-2020

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2019-2020

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag heeft het eerste mannenteam van volleybalvereniging Heren 1 Nuvoc uit Veldhoven mogen ontvangen. De vorige keer dat de Horster mannen naar Veldhoven afgingen, gingen de Horster mannen ook echt af. Een 4-0 pak slaag. Zoals in spreuken 18:12 werd geschreven “Wie zichzelf in de hoogte steekt, komt ten val, bescheidenheid gaat aan eerbetoon vooraf.”. Een mooie les nederigheid zullen we maar zeggen. Met de messen geslepen en min of meer tot het bot gemotiveerd werd de wedstrijd aangevangen. Beducht voor elke bal van Nuvoc stond iedereen op scherp. Het verloop was wat gespannen, want Nuvoc begon met een voorzichtige voorsprong die pas bij de 15 werd rechtgetrokken. Hovoc zette door en blokkerend werden toen de meeste punten gescoord. Nuvoc zat vast en kon geen vuist meer maken en verloor de eerste set met 25-20. De tweede set was Nuvoc’s furie heel even aanwezig, maar een 3-6 achterstand werd prompt omgezet in een 9-6 voorsprong. Jorne Timmermans had zowaar een service serie van >3! De tactieken van Nuvoc waren doorzien en Hovoc had overal een antwoord op. Met een duidelijke overwinning van 25-18 werd de tweede set binnen gehaald. De derde set had Nuvoc haar opstelling omgegooid om een antwoord te hebben op Hovoc’s verdediging, aanval, blok, alles eigenlijk. Het was terug te zien in de wedstrijd. Niemand gaf toe en lange rally’s wisselden elkaar af. Het was Hovoc die toen nipt met 26-24 de winst naar zich toe trok, maar Nuvoc had zich herpakt. Dit was het meest duidelijk in de vierde set. Nuvoc had dan niets meer te winnen en speelde vrijuit. Hun service druk nam toen en Hovoc was toch wat achterover gaan leunen. Dit gaf Nuvoc een comfortabele voorsprong van 5-10 Enkele wissels van Horster zijde kon geen verschil meer maken en het gat bleef nagenoeg onverminderd groot. Een kleine opleving tegen het einde was voor de bühne en Nuvoc pakte terecht de laatste set. 18-25. Met een 3-1 winst weer vier punten voor de competitie.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 08-03-2020
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Mayke Bach, Lotte v/d Riet, Noor Camps, Dirk Schreurs, Nalaia Verhorstert, Ilebra Gawriye, Jim Derix, Tara Hofmans, Iris Verhaeg, Demi Lemmen, Romy v Rengs, Evi Nellissen, Ilse Lemmen en Amber Janssen.
Zorg dat je om 09:30 uur aanwezig bent in de sporthal.