Hovoc nieuws 2 september

2 september 2013

Bloemenactie op 18 en 19 september
Via deze weg willen wij jullie er alvast op attenderen dat de bloemenactie 2013 zoals gewoonlijk plaats zal vinden in de week voor de september kermis. Dit houdt in dat de bloemenactie dit jaar gehouden zal worden op woensdag 18 september en donderdag 19 september. De gebruikelijke opgaveformulieren zullen vanaf aanstaande zaterdag worden verspreid in de sporthal.
Bas en Theo Janssen

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.
Niels Hendrix

Verslagen Heren
Heren 2
Het Hovoc Heren 2 van het seizoen 2013/2014 is een mengelmoes van voormalig H1, H2, H4 en JB met een vleugje Neerkant en Meterik. Dat gemixt in de blender leverde na de eerste weken trainen al een aardig resultaat op tijdens de eerste oefenwedstrijden. Met een 2-1 winst op Havoc H2 en een overtuigende 3-0 op Activia H1 smaakt dat zeker naar meer. Vanzelfsprekend is er op verschillende vlakken nog ruimte voor ontwikkeling en verbetering, maar in de basis staat er al een heel behoorlijk team, dat van meet af aan een leuke pot aanvallend volleybal liet zien.