Hovoc nieuws 20 april

20 april 2015

Uitslagen zaterdag 18 april
Dames

SOMAS/Activia DS 1 - Hovoc DS 1 4-0
Hovoc DS 2 - Avance DS 2 1-3
Hovoc DS 3 - AV Flash DS 1 3-1
Hovoc DS 4 - VC Meterik DS 4 3-1
Heren
VC Landgraaf HS 2 - Hovoc HS 1 1-3
Havoc HS 2 - Hovoc HS 3 1-3
Flamingo's'56 HS 5 - Hovoc HS 4 0-4
Meisjes A
Hovoc MA 1 - Revoc/VCB MA 1 4-0
Meisjes B
Hovoc MB 1 - TFC MB 1 3-1
Jongens B
VC Polaris JB 2 - Hovoc JB 3 3-2

JEUGDNIEUWS
Verslag Meisjes Hovoc CMV 6.1, Rayonkampioen Noord en Midden Limburg

Op 19 april was het zover: de hoogst gerangschikte teams uit CMV niveau 6 hoog mochten een krachtmeting doen om te bepalen wie als afgevaardigde van Noord en Midden Limburg mag afreizen naar de volgende ronde, het Regiokampioenschap in Eindhoven. Tijdens de poulewedstrijden werd achtereenvolgens tegen Peelpush 6.1 en Athos 6.1 gespeeld.
De eerste wedstrijd tegen Peelpush ging met een ruime overwinning naar Hovoc. De tweede wedstrijd was tegen een oude bekende, namelijk Athos uit Sevenum. Bij eerdere ontmoetingen had Hovoc weliswaar alles gewonnen, maar toch zou ook deze wedstrijd eerst gespeeld moeten worden. Nadat de eerste set met ruime cijfers werd gewonnen, werd de tweede set met wat meer servicefouten alsnog winnend afgesloten. Dit betekende dat Hovoc eerste in de poule was en daarmee direct geplaatst was voor de volgende ronde in Eindhoven.
Om te bepalen wie de Rayonkampioen zou worden, werd een laatste wedstrijd gespeeld, tegen een hele bekende tegenstander: Civitas uit Venlo. Uit eerdere ontmoetingen hadden de meiden twee keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld tegen Civitas. Met de nodige servicedruk werd de eerste set op redelijk eenvoudige wijze binnengehaald. De tweede set wonnen de meiden uit Horst ook ruim, mede door het gevolg van de vele servicefouten van Civitas. Na deze overwinning kon het team bestaande uit Milou, Vera, Sjuul, Minke en Jessi de prijzenkast weer uitbreiden met een welverdiende medaille!
Publiek bedankt voor jullie komst en grote dank aan onze meegereisde scheidsrechter Paul. Aanstaande zaterdag 25 april is het team te bewonderen tijdens het Regiokampioenschap in Eindhoven.

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 22 april

21:45 uur Hovoc DR 1 - Accretos, Scheidsrechter: René Verhaegh
20:00 uur Hovoc DR 2 - VC Meterik 1, Scheidsrechter: Tom Weijs
20:00 uur Hovoc DR 3 - Tupos 2, Scheidsrechter: Remi Keijsers