Hovoc nieuws 20 oktober

20 oktober 2014

Contributie
Ruim een maand geleden hebben we de facturen verzonden voor de contributie van het nieuwe seizoen. We hebben helaas moeten constateren dat een groot aantal leden de contributie nog steeds niet heeft betaald, ondanks dat de betaaltermijn reeds ruim is verstreken.
We hebben te maken met vrijwilligers die de gehele contributie regelen. Het niet betalen (of annuleren van de incasso) van de contributie brengt een grote impact met zich mee voor de contributiecommissie.
We willen daarom iedereen, die nog niet heeft betaald, vragen om het verschuldigde bedrag uiterlijk maandag 20 oktober te voldoen.
Weet je niet wat je moet betalen, stuur dan even een mail naar de contributiecommissie (contributie@hovoc.nl), dan ontvang je de kopiefactuur in je mailbox.
Alvast bedankt!
De contributiecommissie

Beloningstoeslag
Tot op heden is het nog niet gelukt om de beloningstoeslag uit te betalen en iedereen te informeren over de hoogte van zijn/haar beloningstoeslag.
Het nieuwe systeem bracht een aantal uitdagingen met zich mee waar we meer tijd aan kwijt zijn geweest dan gedacht. Enkele punten waar we tegenaan liepen:
- We hebben een reken- en invoersysteem gemaakt in Excel waarin alle vrijwilligers van de diverse activiteiten worden ingevoerd en waaruit tevens een overzicht komt van ieders beloningstoeslag. We hebben dit systeem zo ingericht dat we dat de komende jaren ook kunnen blijven gebruiken en de invoer makkelijker en sneller is zodat we iedereen sneller kunnen informeren na afloop van een activiteit.
- We hebben gezocht naar een manier om via een geautomatiseerd systeem alle leden individueel te kunnen informeren wat zijn/haar beloningstotaal is zonder dat we meer dan 200 individuele mails moeten gaan opstellen en versturen. We hopen nog deze maand dit systeem af te ronden en de mails te kunnen gaan versturen.
- We hebben gezocht naar een manier om alle betalingen in één keer te kunnen aanbieden aan de bank, zodat we niet meer dan 200 individuele betalingsopdrachten in internetbankieren hoeven in te voeren. We hebben hier inmiddels software voor gevonden die we kunnen gaan gebruiken om de beloningstoeslag uit te betalen.
Op dit moment zijn we in de afrondende fase. We streven er in ieder geval naar om iedereen deze maand te informeren wat zijn/haar beloningstoeslag is. Tevens zal er op hetzelfde moment een overzicht op de website worden gepubliceerd met alle beloningen voor de diverse taken.
Indien het bovenstaande allemaal soepel verloopt zal kort daarna het betalingsbestand richting de bank worden gezonden voor de uitbetaling van ieders beloningstoeslag.
Voor de volledigheid, de beloningstoeslag voor het seizoen 2014/2015 zal pas geïnd gaan worden nadat de beloningstoeslag voor het seizoen 2013/2014 volledig is afgerond en uitbetaald. Er zal verder geen verrekening plaats gaan vinden, eerst volgt een volledige uitbetaling van de beloningstoeslag en pas daarna volgt de inning van de beloningstoeslag voor dit seizoen.
Voor dit seizoen is het de planning om de beloningstoeslag uit te gaan keren in juni/juli, het seizoen wordt daar financieel mee afgerond. Inning van de nieuwe beloningstoeslag vindt dan aan het begin van het nieuwe seizoen plaats.
De contributiecommissie

Teamfoto’s 2014/2015
Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Uitslagen zaterdag 18 oktober
Dames

ActiveRooy DS 2 - Hovoc DS 2 3-1
ActiveRooy DS 3 - Hovoc DS 3 3-1
Heren
Tupos HS 1 - Hovoc HS 1 1-3
Tupos HS 3 - Hovoc HS 4 3-1
Jongens B
Hovoc JB 1 - VC Polaris JB 1 1-3

Competitie zaterdag 25 oktober
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - Bravo'99 DS 1, Teller: Jolanda Welles, Eef Janssen
17:00 uur Hovoc DS 2 - VC Polaris DS 2, Scheidsrechter: Henk Berkhout, Teller: Els Cuppen
19:00 uur Hovoc DS 3 - Set Up DS 2, Scheidsrechter: Anniek Hesen, Teller: Marieke Kurver
Heren
19:00 uur SOMAS/Activia HS 1 - Hovoc HS 3
18:00 uur SV Aspargos HS 1 - Hovoc HS 2
17:00 uur VC Athos '70 HS 3 - Hovoc HS 4
Meisjes A
17:00 uur Hovoc MA 1 - Brovoc MA 1, Scheidsrechter: Myrna Joosten, Teller: Esmee van de Heuvel
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 1 - Voluntas MB 1, Scheidsrechter: Loes van Issum, Teller: Sascha Pijnenburg
13:00 uur Hovoc MB 2 - Tupos MB 1, Scheidsrechter: Karlijn Hendriks, Teller: Maartje Wismans, Tessa Engels
Jongens B
15:00 uur VC Polaris JB 1 - Hovoc JB 1
15:00 uur Civitas JB 1 - Hovoc JB 2

Competitie maandag 27 oktober
Heren

20:30 uur VC Heerlen HS 2 - Hovoc HS 1

Verslagen Heren
Heren 1

Tupos heeft uit elke wedstrijd één punt behaald. Dat geeft aan dat het een verrassend spelende tegenstander is. Bob Soberjé had dit al door en 'mindset' was de kern van zijn openingsspeech. Toch liepen de heren van Hovoc tegen een achterstand aan en gaven de eerste set aan een goed spelend Tupos af. Dit geeft dan ook meteen de underdog positie af en Hovoc profiteerde hiervan door goed haar eigen spel te spelen. In de derde set begon Tupos, door een slecht passende Hovoc, met een voorsprong van zes punten, maar dat werd alsnog omgebogen in een ruime zege. De eindstand was 1-3 winst voor Hovoc en nog steeds op kop. De heren moeten wel alles op scherp houden, want over twee en vier weken wachten de nummer twee en drie. Daar zal dan het verschil gemaakt moeten worden om stevig op één te blijven.

JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 25 oktober
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 1 - Energo/Flip Schoonmaak MC 1, Scheidsrechter: Els de Hoog, Teller: Demi Theunissen
15:00 uur Hovoc MC 2 - SVS MC 1, Scheidsrechter: Manon Joosten, Teller: Cato Camps
13:00 uur Hovoc MC 3 - Peelpush MC 1, Scheidsrechter: Ilse Peeters, Teller: Anne van Osch, Sophie Jacobs
13:00 uur Hovoc MC 4 - Peelpush MC 2, Scheidsrechter: Nikki Minkenberg, Teller: Lisanne Aarts, Tessa Alaerds
Jongens C
13:00 uur Civitas JC 2 - Hovoc JC 1
13:00 uur VC Polaris JC 2 - Hovoc JC 2
13:00 uur Ledub JC 1 - Hovoc JC 3