Hovoc nieuws 21 december

21 december 2015

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Verslagen
Heren1

Na weken van rust stond de laatste topper, Vludoc ’98 HS 1, ons in Nuth op te wachten. Één punt zou voldoende zijn om bovenin de ranglijst te overwinteren. Niet dat één punt dan de maximale wens was, maar toch.
Vludoc draaide net als vorig jaar hoog mee in de spelende klasse. Het heeft een sterk en goed op elkaar ingespeeld team. De wedstrijd ging dan ook nagenoeg gelijk op. Een wedstrijd waarin elk team alle kansen had. Het gat was de gehele eerste set niet groter dan twee punten. Helaas was het dan uiteindelijk 26-24 dat de winst naar Vludoc ging. De tweede set bracht nieuwe ronde nieuwe kansen met zich mee. Slim spel en harde ballen wisselde elkaar af. Onze vervangende libero Bram Joosten deed niet onverdienstelijk zijn plicht. Het bracht t.o.v. de eerste set helaas geen verschil: 25-23 voor Vludoc. Het kwartje viel net de verkeerde kant op.
Hopelijk bracht het befaamde derde setje Hovoc toch nog punten. En dat deed het: 23-25 voor Hovoc. Met een 2-1 voor Vludoc was de laatste set de enige mogelijkheid om winst binnen te halen. Het gebeurde niet. Een tikkeltje moedeloos gestreden door het ‘net niet scoren’ en een paar incidentele tegenslagen was de strijd gelopen. 25-21 maakte het een terechte 3-1 winst voor een goed spelend Vludoc.