Hovoc nieuws 21 januari

21 januari 2019

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc 2e helft (pdf)

Klik hier voor het programma CMV scheidsrechters en zaalwacht 2e helft (pdf)

Afgelopen zaterdag 19 januari moest het eerste Heren en Dames team van Hovoc thuis spelen tegen respectievelijk EVV Bultman-Hartholt HS1 uit Elburg en Vc Volt DS2 uit Beers.

wedstrijdverslagen

Lang wisten de mannen op gelijke hoogte te blijven in de eerste set. Helaas was het bij de big-points (boven de 20) waar Elburg de boventoon voerde (22-25). De tweede set was Elburg in alles dominant. Hovoc had geen grip op hun eigen aanval en het blok van Elburg werd met regelmatig opgezicht. Zonder kans werd met 16-25 ook de tweede set afgegeven. Met een knap herstel werd er in de derde set gestreden. Degelijk en verzorgd volleybal maakte een winst van 25-20. Om toch nog meer uit de wedstrijd te halen moest de vierde set gewonnen worden. Ook hier was Elburg oppermachtig en won met 16-25.

Afgelopen zaterdag was weer de dag van de wedstrijd. Na eerst gekeken te hebben bij heren 1 en dames 2, mochten we zelf aan de slag. Iedereen had er zin in en we wisten wat we moesten doen. De nummer 4 van de ranglijst stond op het programma. Met winst zouden we iets verder uitlopen, ook al heeft Volt nog 2 wedstrijden meer te spelen. Duidelijke taken werden door coach Bob Soberjé gegeven. In de eerste set werd dit op de service na, allemaal uitgevoerd. Degelijk spel zorgde voor de winst (25-22).

In de tweede set werden we iets meer onder druk gezet. We hadden moeite met het afmaken en ook de service lukte nog niet. Helaas konden we het tij niet keren en verloren we deze set met 20-25.

Volle bak weer aan de derde set beginnen want meer punten zou Volt niet krijgen. Vechtlust, lekkere passing en mooie ballen aan het net zorgden ervoor dat het einde van de set in zicht kwam. We moesten niet verzwakken, want dan zou Volt kans maken. In de big points deden we het weer zoals we voor de vakantie het ook wisten te doen (25-20). Ook in de vierde set werd deze lijn doorgezet en werd er vooral heel hard gewerkt. Volt werd onder druk gehouden en kwam niet meer bij de 25. Ook de vierde set werd door ons gewonnen! 4-0 winst tegen VC Volt.

Een mooie derde plek blijft gehandhaafd. Volgende week mogen we er weer flink tegen aan als we tegen de huidige nummer 2, Ledub ds2, spelen in Budel. Goooo Tigers!!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 27-01-2019
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Indy Derix, Levy Koridon, Femke Gooren, Mark Hermans, Job Willems, Ivo Janssen, Iris Cöp,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.