Dames19:00u Hovoc DS 1 - Accretos DS 1, Teller: Hester Joosten / Myrthe Manders
19:00u Set Up DS 1 - Hovoc DS 2
18:00u Olsredlem DS 2 - Hovoc DS 4
15:30u Asterix DS 2 - Hovoc DS 5
17:00u Hovoc DS 6 - BVC Holyoke DS 5, Scheidsrechter: Robin van Rijswijck, Teller: Niek Lamers
Heren19:00u Hovoc HS 1 - Nuvoc HS 2, Teller: Ellen Jeurissen
19:00u Hovoc HS 2 - SV Aspargos HS 1, Teller: Martin van Rooijen
17:00u Hovoc HS 3 - VC Athos '70 HS 3, Scheidsrechter: Roger Hoeijmakers, Teller: Steef Minkenberg
17:00u Hovoc HS 5 - SV Aspargos HS 2, Scheidsrechter: Rob Derix, Teller: Joris Arts
Meisjes B15:30u Asterix MB 1 - Hovoc MB 1
17:00u Set Up MB 3 - Hovoc MB 2
Jongens B15:30u Accretos JB 1 - Hovoc JB 1
13:00u Hovoc JB 2 - VC PanSign JB 1, Scheidsrechter: Dennis van Soest, Teller: Anniek Hesen

Verslagen Dames
Dames 1Met nog 4,5 wedstrijd voor de boeg gingen we zaterdag op weg naar de nummer laatst in onze poule: Particolare (Den Dungen). Na een uurtje rijden kwamen we in de sporthal aan waar Dames 2 de laatste twee sets speelde van hun wedstrijd.
Over onze wedstrijd is niet heel veel te melden. Onze foutenlast lag met vlagen aan de hoge kant. Maar gelukkig liet het niveau van de tegenstander dit toe en kwamen we eigenlijk nooit echt in de problemen: 15-25, 18-25, 12-25, 18-25.
Ons avontuur na de wedstrijd was des te interessanter. Het plan was ergens een Mac op te zoeken. Eenmaal op weg kwam Anne met het briljante idee het pittoreske en o zo beroemde Maaskantje op te zoeken. En daar frituur Het Pleintje te bezoeken. Onder het mom "nu we er toch zijn" vroeg Maartje zonder schaamte aan een voorbijgangster de weg naar dit beroemde dorpje. Met de opdracht "bij de molen rechtsaf" te slaan, gingen we op weg in onze Turbo-mobiel. Na enkele keren omkeren, kwamen we dan toch de eerste frituur van Maaskantje tegen. Helaas was dit de verkeerde. Nadat Maartje haar zesde zintuig aansprak en ons moeiteloos naar Het Pleintje loodste, kwam de beroemde frituur in zicht: bam!
Meteen werd besteld: "Eeeh, doe mij een knoepert, k*t!" Na dit heerlijke diner op een kruk in de mini-frituur werden nog enkele foto's als bewijs gemaakt. Met een voldaan gevoel (en zonder TomTom) gingen we op weg naar huis waar we allemaal tevreden en dromend over Maaskantje in slaap sukkelden. Dus...
Volgende week spelen we een thuiswedstrijd tegen Accretos. Dit is het enige team waarvan we dit seizoen nog niet hebben gewonnen. Dus er staat ons een stevige pot volleybal te wachten. Hopelijk zijn jullie er allemaal weer bij!
Hey keboem!
Dames 2Zaterdag vertrokken we naar Den Dungen waar we vijf punten moesten halen. We startten de wedstrijd goed en wonnen de eerste set vrij gemakkelijk. In de tweede set verslapte onze concentratie, waardoor we al snel tegen een grote achterstand aankeken. We moesten er hard voor werken en wisten de achterstand kleiner te maken. Helaas kwamen we te laat terug. Met name hierdoor maar ook door een beetje pech, een fout van de scheidsrechter op een cruciaal moment, ging de set naar Particolare. De tweede en derde set wisten we ook niet echt ons eigen spel te spelen en bleef Particolare dichtbij, maar het was genoeg om vier punten veilig te stellen. Door de 4-0 winst van Were-Di (de nummer drie) tegen Set-up (de nummer vier) is de afstand tussen ons en Were-Di kleiner geworden, maar is Set-up weer vier punten gezakt naar de vijfde plek. Volgende week spelen we tegen Set-up. Ons doel is om zo weinig mogelijk punten af te geven om de tweede plaats te behouden.
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Na een razend vlugge reis naar het zuidelijkste puntje van Horst aan de Maas (te weten Zaerum) werd na een tussenstop met soesjes bij Thei (Theo voor Zaerummers) halt gehouden bij De Stapakker. Voor Athos H1, vechtend tegen degradatie en onder leiding van een Hôrster coach, stond er een belangrijk duel op het programma, waarbij elk puntje van belang was. Voor Hovoc H1, met niets meer op het spel en onder leiding van een Zaerumse coach, was de wedstrijd slechts een erezaak. Op papier een geweldige derby, in de praktijk hadden er zaken gedaan kunnen worden. Maar aangezien er alleen halfzachte toezeggingen waren geweest in de vorm van "het bier staat koud voor na de wedstrijd" werden er door Hovoc geen punten weggegeven. Tsjekpoint Charlie had namelijk haar eigen Arcense bier al koud liggen.
Na een eindsprintje in de eerste set zag Athos dat er geen cadeautjes te halen waren en begon Tsjekpoint Charlie met frisse moed aan set twee, die tot voorbij het maximale uitgerekt werd. Bij het naderen van de 25 punten gaf Tsjekpoint Charlie Athos meermaals een setpoint, die even zo vaak weer werd weggewerkt. Al plagende werden de rollen omgedraaid, maar net als bij Tom & Jerry benutte ook Tsjekpoint Charlie niet direct haar setpoints. Pas toen coach Thei lang genoeg zenuwachtig was gehouden, volgde gedecideerd bij een stand van 32-34 de setwinst. De derde en vierde set tegen het lamgeslagen Athos werden vervolgens een verplicht nummertje. Als de winst voor Tsjekpoint Charlie net zo zoet smaakte als het verlies voor Athos zuur smaakte, moet het wel meevallen met de zure gezichten in Zaerum.
Tsjekpoint Charlie wil het in groten getale naar zuid Horst aan de Maas afgereisde publiek hartelijk bedanken. Als er maar een fractie daarvan bij onze thuiswedstrijd zou zitten, was de tribune in Dendron sporthal te klein. Dat heeft er ons dan ook toe gebracht om acquisitie te plegen op De Stapakker. In deze super-de-luxe accommodatie met sublieme faciliteiten (lees: een volledig telbord) zullen we voortaan dan ook onze thuiswedstrijden spelen.
De eerstvolgende daarvan is aanstaande zaterdag en wel tegen Nuvoc H2. In Veldhoven werd met 3-2 verloren en dat gaan we proberen recht te zetten. Als nummer twee (Nuvoc H2) tegen nummer drie (Hovoc H1) met slechts één punt verschil in de stand kunnen we daarbij de hulp van het publiek van harte gebruiken. Tot zaterdag!
Tsjekpoint Charlie!

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters CMV 27 maartZondag 27 maart zullen er weer wedstrijden door de CMV-jeugd worden gespeeld. De eerste wedstrijd is om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Tom Janssen.
De volgende scheidsrechters worden verwacht:
Manon Joosten, Pamela v. Rengs, Nienke Wijnhoven, Aniek Nillessen, Vera Jeurissen, Sanne Alaerds, Sandra Lindken, Etienne Swart, Ili Driessen en Femke Theunissen.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Meisjes C17:45u Asterix MC 2 - Hovoc MC 1
13:00u HVC MC 3 - Hovoc MC 2
Jongens C15:00u Hovoc JC 1 - Civitas JC 1, Scheidsrechter: Peter Weijs, Teller: Gijs Janssen
13:00u Hovoc JC 2 - Flamingo's'56 JC 1, Scheidsrechter: Emiel Joosten, Teller: Julia Vullings