Hovoc nieuws 23 april

23 april 2012

Huldiging kampioenenDe kampioenshuldiging van Hovoc zal op zaterdag 12 mei vanaf 19.30 uur in de Dendron kantine plaatsvinden. Meer informatie volgt nog.

Verslagen Heren
Heren 1Afgelopen zaterdag maakte de heren van Hovoc zich op voor de laatste wedstrijd van het seizoen in de regiodivisie. Een derby die in eigen huis tegen Civitas HS 1 gespeeld werd en waarin de Venlose ploeg de Dendron sporthal met vijf punten verliet (21-25, 23-25, 15-25 en 23-25). In een wedstrijd waar met name de scheidsrechter de aandacht naar zichzelf toetrok, had Hovoc kansen op setwinst, maar bleven die onbenut.
Al in de eerste set had een aanvaring tussen de eerste scheidsrechter en een vlagger tot gevolg dat de laatste gepikeerd de zaal verliet, omdat hij zich genegeerd voelde. Hovoc liet zich echter niet van de wijs brengen en leek brutaal de eerste set voor zich op te gaan eisen, tot Civitas in de slotfase alsnog langszij kwam.
In de twee daarop volgende sets, waarin de scheidsrechter de gele kaart toonde aan Jürgen Marti wegens het leveren van "commentaar", moesten de Horstenaren hun meerdere erkennen in Venlo. In de laatste set van het seizoen was er nog kans op winst, maar een tweede gele kaart - ditmaal voor heel Hovoc HS 1 - hielp daarbij niet en zo bleef Hovoc ondanks haar optimisme met lege handen achter.
Hieperdepiep... Hoera!
Heren 4De laatste wedstrijd van dit seizoen hebben we gespeeld tegen Tupos HS3. Hier hebben we ook de eerste wedstrijd van het seizoen tegen gespeeld, maar dit keer was het de bedoeling dat we wél gingen winnen. De eerste twee sets hebben we zonder al te veel problemen binnengehaald (25-1, 25-20). In de derde set begonnen we iets minder goed, maar hebben het toch opgepakt en deze alsnog met 25-17 binnengehaald. De laatste set ging prima (25-18). Zo hebben we dit seizoen mooi af kunnen sluiten met een 4-0 overwinning.
Thei, bedankt voor dit leuke en leerzame seizoen!