Hovoc nieuws 23 december

23 december 2019

Volleybaldirect Open (4 januari) in Horst

De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld.Dit jaar wordt door Hovoc met 4 teams deelgenomen. De meisjes C, de meisjes B, de jongens A en de meisjes A.

Op 4 januari wordt de eerste ronde van dit toernooi gespeeld en terwijl de meisjes C hun wedstrijden spelen in Meerlo, de meisjes B in Gennep, de jongens A zijn vrijgesteld, mogen de meisjes A dit doen in de Dendron hal in Horst.

Meisjes A
De meisjes A spelen in de Dendron hal 4 wedstrijden en het wedstrijd programma hiervan is als volgt:

09:45

Fortutas

Hovoc

11:00

HLB van Daal / DS

Hovoc

13:00

Hovoc

VC Avance

14:00

Hovoc

VC Olympia

In totaal nemen er 10 meisjes A teams deel aan dit toernooi in 2 poules. Van elke poule plaatsen de eerste teams zich direct voor de halve finale. Daarnaast zullen de teams die als tweede eindigen in de poule via een onderlinge wedstrijd uitmaken wie van hen ook nog mag deelnemen aan de halve finale.

Meisjes B
De meisjes B spelen in Pica Mare in Gennep. Zij zijn ingedeeld in een poule met 5 teams en spelen hier de volgende wedstrijden:

09:45

Pegasus (Nijmegen)

Hovoc

12:00

Hovoc

Seesing Personeel/Longa'59

14:00

Flamingo's'56

Hovoc

15:00

Hovoc

Halley

Van elke poule plaatst het eerste team zich direct voor de halve finale. Daarnaast zullen de teams die als tweede en derde eindigen in de poules via een onderlinge kruiswedstrijd uitmaken wie van hen ook nog mag deelnemen aan de halve finale.

Meisjes C
De meisjes C spelen in ‘t Brugeind in Meerlo. Zij zijn ingedeeld in een poule met 4 teams en spelen hier de volgende wedstrijden:

09:45

VC Polaris

Hovoc

13:00

Flamingo's'56

Hovoc

15:00

Hovoc

Set up (Meerlo)

Van elke poule plaatst het eerste team zich direct voor de halve finale. Daarnaast zullen de teams die als tweede eindigen in de poules via een onderlinge wedstrijd uitmaken wie van hen ook nog mag deelnemen aan de halve finale.

De halve finale staat gepland op 15 februari 2020.