12:45 uur Flamingo's'56 DS 3 - Hovoc DS 2
14:45 uur VC Velden DS 3 - Hovoc DS 3
19:00 uur HVC DS 1 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Tupos HS 1, Scheidsrechter: Tom Janssen, Teller: Luc de Corte
17:00 uur Hovoc HS 2 - VC Athos '70 HS 1, Scheidsrechter: Bram Joosten, Teller: Sander Janssen, Teun Jenniskens
19:00 uur Hovoc HS 3 - Achilles HS 2, Scheidsrechter: Mark Cuppen, Teller: Thomas Lenssen, Ward Peeters
17:00 uur Hovoc HS 4 - Tupos HS 3, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Stef Wismans
Meisjes A
16:00 uur VC Herten MA 1 - Hovoc MA 1
Meisjes B
13:00 uur Accretos MB 1 - Hovoc MB 1
Jongens B
13:00 uur Hovoc JB 1 - Nuvoc JB 1, Scheidsrechter: Nick Joosten, Teller: Ward Peeters, Aron van Deijnen
15:00 uur Hovoc JB 2 - VCP JB 1, Scheidsrechter: Jan Bekkers, Teller: Jelle Baltussen, Rens van Helden

Verslagen Dames

Op zaterdag 22 februari speelden wij thuis tegen Hajraa DS 1. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden tegen onze directe concurrent. In de twee weken rust hebben we hard getraind om, net zoals in de uitwedstrijd, de punten te pakken. De eerste set kwamen we niet in ons eigen spel, mede door veel persoonlijk fouten konden we geen series maken en kwamen we al snel op een achterstand. In de loop van de set wisten we toch nog dichtbij te komen, maar het lukte niet om de set te pakken (23-25). In de tweede set kwamen we ook weer snel op een achterstand en de felheid aan onze kant ontbrak. Het gat werd steeds groter en de setwinst ging wederom naar Hajraa (14-25). De derde set gingen we er opnieuw volle bak tegen aan. Dit deden we vol overtuiging. We wisten al snel een voorsprong op te bouwen en deze hielden we tot het eind van de set vast. (25-15). Helaas is het ons niet gelukt om er een vijfsetter van te maken, die er zeker in had gezeten. De winst van de vierde set ging naar Hajraa (17-25) en daarmee verloren we de wedstrijd met 1-3. Volgende week spelen we om 17:00 in Veldhoven tegen Nuvoc DS 1. Hopelijk tot dan! Yo Marie!

Verslagen Heren

Enigszins licht gehavend door de vastelaovend blues mocht Hovoc Heren 1 in Nuth tegen Vludoc aantreden. De vorige wedstrijd was een overwinning die zijn weerga niet kende, dus de nummer drie in de ranglijst had wat goed te maken. Met een lichte overschatting en de opdrachten van de coach Bob Soberjé negerend werd de wedstrijd begonnen. Een pak slaag van 25-22 was het gevolg. Elk moment van de set werd tegen een achterstand aangekeken. Na een donderende preek werd e.e.a. herpakt en versloeg Horst in de tweede set Vludoc met duidelijke cijfers: 8-25. In de derde set kwam Vludoc iets dichterbij met 15-25. De Horster heren maakten weer grapjes en dat was toch tegen het zere been van de dunne, (kwakkelende) gezonde selectie. Voor de vierde set maakte Vludoc met een goede serviceserie korte metten met Hovoc (25-14) en een vijfde set was onvermijdelijk. Weer op scherp gesteld liet Hovoc toch zien waar ze van gemaakt waren en overrompelde Vludoc met 4-15. Een kostbare winst van 2-3, waar meer gesproken kan worden over twee punten verlies dan drie punten winst.
Heren 2
Hoestend, kuchend en rochelend toog een verzwakt Hovoc HS 2 met zeven spelers plus libero richting Boekel. Niet in opperste staat dus. Maar ondanks dat het spel niet slecht was, ontbrak het aan overtuiging bij de reservehoofdmacht van de Horster volleybalmannen. Na met 18, 21 en 20 punten de eerste drie sets van VC Unitas HS 1 te hebben verloren, werd er nog één keer aangezet. Ditmaal werd de inzet wel beloond en via 24-26 alsnog een setje gepakt. Meer zat er op deze eerste zaterdag na de carnaval helaas niet in voor Hovoc HS 2. Maar weej ziën ván Hovoc dus ut kumpt wál good, want um good rake zit beej òs in ut blood!
Hand… boeiuh!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 1 maart

De volgende scheidsrechters worden op zondag verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 1,2,3:
Stijn Slots, Bob Claessen, José Hermans, Bram Cox, Femke Gooren, Britt Seuren, Lennard Engels, Indy Derix, Ilse Janssen,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 28 februari
Meisjes C

12:45 uur Flamingo's'56 MC 1 - Hovoc MC 1
16:30 uur VC Olympia MC 1 - Hovoc MC 2
Jongens C
15:00 uur Hovoc JC 1 - VC Polaris JC 1, Scheidsrechter: Luuk Gooren, Teller: Niels Smits
13:00 uur Hovoc JC 3 - AV Flash JC 1, Scheidsrechter: Gijs Keijsers, Teller: Bart Soberjé, Giel van Neerven