Hovoc nieuws 23 januari

23 januari 2017

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen Bericht
Zaterdag 21 januari heeft Hovoc DS1 The Athletes Foot/VC SittardiaDS1 uit Sittard opgewacht. Hovoc HS1 reisde naar Urmond om het tegen ADC HS1 op te nemen.

Jeugdkamp
De inschrijvingen voor het spetterende, waanzinnige, geweldige, leuke, fantastische, gezellige jeugdkamp zit er aan te komen. Het is op 9-10-11 juni voor kinderen tot 12 jaar.
Ouders / verzorgers: na carnaval / vastelaovend zal er meer informatie verstrekt worden middels brief en email.

Sponseractie
Sinds een maand is de PLUS sponsoractie weer actief. Na een afwezigheid van enkele jaren heeft de PLUS deze actie (vernieuwd) weer in het leven geroepen, om hun 10 jarig jubileum te vieren. Deze actie zal in totaal 10 weken duren en eindigt op zondag 12 februari 2016. Deze week bestaat de PLUS precies 10 jaar en zijn er speciale acties, zo is er een open huis op woensdag 11 januari van 18.00 tot 20.00 uur en krijg je deze week dubbele sponsorzegels bij de boodschappen!

Hoe werkt de Plus actie?

  • Doe uw boodschappen bij PLUS Lucassen in Horst en ontvang bij iedere 5 euro aan boodschappen een sponsorzegel t.w.v. €0,05. (Bij diverse actieproducten ontvang je ook nog extra zegels!)
  • Gooi deze sponsorzegels vervolgens in de speciale inzamelton die is neergezet in onze sporthal.
  • Wekelijks wordt deze ton geleegd en geteld. De sponsorzegels worden op een verenigingsspaarkaart geplakt en deze leveren wij weer in bij de Plus.
  • Wekelijks zal de stand van alle deelnemende clubs op een scorebord in de supermarkt worden weergegeven en opwww.plushorst.nl

Spaar samen met PLUS Lucassen voor volleybalvereniging Hovoc en deponeer allemaal jullie spaarzegels in de inzamelton in de sporthal! Deze week worden er dus dubbele zegels uitgedeeld, in verband met het jubileum!

Namens de sponsorcommissie alvast bedankt,

Verslagen
Heren 1

Voor de heren was ADC een oude bekende. De vorige seizoenen bleek ADC een geduchte tegenstander te zijn. Waar ADC doorgroeide tot de derde divisie, daar groeide HOVOC verder door. Met groots gemak werd er in de eerste helft van de competitie gewonnen. Nu was het de beurt om naar Urmond af te reizen. ADC staat bekend als een sterk verdedigend team en dat brak de Hovocse heren in de eerste set een beetje op. Er werd moeilijk gescoord en er werden veel persoonlijke fouten gemaakt. ADC werkte hard voor elke bal en kon mede hierdoor goed bijblijven. Onnodig spannend werd het gemaakt, want het bleef tot rond de 20 punten gelijk. Het was even het tandje bijzetten wat HOVOC het initiatief deed behouden. De eerste set werd met 23-25 gewonnen. Vervolgens keerde de Horster mannen terug naar hun oude niveau en gaven ADC het nakijken. ADC wist HOVOC wel tot korte series te dwingen, maar verlette door te zetten. Hovoc won de overige drie sets met 17-25, 19-25 en 18-25. Er kunnen vijf punten bijgeschreven worden in de competitie. Wederom is de afstand met de nummer twee groter geworden en komt de seizoensontknoping steeds dichterbij.

Dames 1
Afgelopen zaterdag kwamen de dames uit Sittard bij onze eigen hal op bezoek. Hovoc had heel wat recht te zetten nadat zij in de eerste helft een enorm slecht spel tegen Sittard hadden laten zien. Met een goede servedruk wist Hovoc meteen goed van start te gaan in de eerste set. Sittard kreeg de pass geregeld niet goed onder controle. Ook aanvallend wist Hovoc tot scoren te komen en sleepten de Horster dames set één binnen met 25-20. De tweede set wist Hovoc dit door te zetten en de sfeer zat er goed in! Ook deze set wisten zij te winnen (25-17). De start van de derde set was niet goed van de thuisspelende ploeg. Dit keer kreeg Hovoc de pass niet goed onder controle. De gehele derde set bleven zij achter de feiten aanlopen en werd deze set gewonnen door Sittard met 19-25. De vierde set werd er weer beter gespeeld door Hovoc, maar tot de laatste punten werd er gevochten voor de winst. Hovoc wist hierbij de leidende ploeg te zijn en won de vierde set met 25-23. De vier punten werden na afloop gevierd met een heerlijke frikandellenvlaai!

JEUGDNIEUWS
CMV Nieuws van 29-01-2017

Niveau 4
12:00 uur Hovoc N4 1, 't Brugeind, MEERLO
14:00 uur Hovoc N4 2, De Korref, MEIJEL
11:30 uur Hovoc N4 3, Ruben Kogeldans Sporthal, VENLO
Niveau 5
11:00 uur Hovoc N5 1, De Korref, MEIJEL
14:30 uur Hovoc N5 2, De Korref, MEIJEL
12:30 uur Hovoc N5 3, Gymzaal St. Jansstraat, METERIK
Niveau 6
14:00 uur Hovoc N6 1, Gymzaal St. Jansstraat, METERIK
16:00 uur Hovoc N6 2, De Korref, MEIJEL
11:00 uur Hovoc N6 3, Ruben Kogeldans Sporthal, VENLO