Hovoc nieuws 24 december

24 december 2012

PLUS sponsoractie, doe mee!
Vanaf maandag 22 oktober is de PLUS sponsoractie weer van start gegaan. Deze actie zal in totaal 12 weken duren en eindigt op zaterdag 13 januari 2012.
Hoe werkt de Plus actie?

  • Doe uw boodschappen bij PLUS Lucassen in Horst óf bij Van Bussel in Horst en laat uw kassabon voorzien van een speciale stempel (dit gebeurt pas bij bonnen met een minimale waarde van €5,-).
  • Gooi deze kassabon vervolgens in de speciale inzamelton die is neergezet in onze sporthal.
  • Wekelijks wordt deze ton geleegd en geteld. De actie start de eerste twee weken met 2.5% uitkering en de daarop volgende twee weken met 2% uitkering, de 8 resterende weken is de uitkering 1.25%. Het is voor Hovoc dus van belang dat de bonnetjes al vanaf het eerste moment worden ingeleverd!
  • Wekelijks zal de stand van alle deelnemende clubs op een scorebord in de supermarkt worden weergegeven en op www.plushorst.nl.

Spaar samen met PLUS Lucassen voor volleybalvereniging Hovoc en deponeer allemaal jullie bonnetjes in de inzameltonnen in de sporthal!
Namens de sponsorcommissie alvast bedankt

NOJK (Open Club) op 5 januari
Op zaterdag 5 januari wordt er door vijf Hovoc teams deelgenomen aan de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen,het NOJK (Open Club) toernooi: Hovoc Meisjes B, Jongens en Meisjes C en de Jongens en Meisjes CMV.
Klik hier voor het programma en meer informatie.

Kerst- en Nieuwjaarswens
Wij, het bestuur van Hovoc, wensen iedereen een gezellig Kerstfeest en een goede jaarwisseling. Dat 2013 voor iedereen een positief, sportief en vooral een gezond jaar mag worden!

Uitslagen zaterdag 22 december
Jongens B

15:00 uur Hovoc JB 1 - Hovoc JB 2 2-3