Hovoc JB 1 - HVC JB 1 1-3
Hovoc JB 2 - AV Flash JB 1 4-0

Verslagen Heren
Heren 1

De eerste set verliep erg goed. We hadden veel in de verdediging en zorgden voor directe punten in de aanval. Dit zorgde voor een 23-20 voorsprong. We dachten set gewonnen, maar helaas. Na een spannende reeks en twee belangrijke servicebeurten uit te slaan, verliezen we deze set met 28-30. De tweede set zat deze nederlaag er goed in, want met 11-25 de tweede set verliezen kun je niet echt een gevecht noemen. De derde set leek in dit opzicht op de eerste. Het ging redelijk gelijk op, maar dit keer maken we het wel degelijk af. Was deze derde set misschien het begin voor een 3-2 voor Hovoc? Helaas! Na een verwoede poging om nog te winnen, verloren we de laatste set met 19-25. Al met al een goede wedstrijd en we weten waar de aandachtspuntjes liggen voor de volgende keer.
Anna-nass!
Heren 2
Met de broodnodige aanvulling op de middenpositie togen de lange mannen van Hovoc richting midden Limburg alwaar Oikos HS 2 op het menu stond. Al vanaf het eerste fluitsignaal bleek dat de Roermondenaren de milde winter hadden gebruikt om op de camping hun “kunsten” tot in perfectie te oefenen. Hovoc HS 2 daarentegen begon te afwachtend en liet zich in de eerste set dan ook totaal onnodig verrassen (25-18). Pas halverwege het tweede bedrijf werd het eigen niveau gehaald (20-25) en daarna werd Roermond in de derde set eenvoudig opzij gezet (13-25).
De in de vierde set door Hovoc opgebouwde voorsprong verdween net zo snel als de sneeuw in Sotsji. Mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechter, die kennelijk zin had om nog een vijfde set te fluiten. De langnekken dachten daar echter anders over en besloten nog een laatste keer aan te zetten. Via 23-25 werd de wedstrijd dan ook met 1-3 in het voordeel van de Horstenaren beslecht.