Meisjes BVC Meterik MB 2 - Hovoc MB 1 2-3
Jongens BHovoc JB 1 - SV Aspargos JB 1 4-0
Hovoc JB 2 - VC PanSign JB 1 1-3

Competitie zaterdag 29 januari
Dames19:00u Hovoc DS 1 - Hands up DS 1, Teller: Michelle Dierx / Marja Kuijpers
17:00u Hovoc DS 2 - Were-Di DS 1, Teller: Mirte Bos
17:00u Hovoc DS 3 - Avance DS 2, Scheidsrechter: Yvonne Hagens, Teller: Ines Lindken
19:00u Hovoc DS 4 - HVC DS 2, Scheidsrechter: Els de Hoog, Teller: Ilse Peeters
19:00u Hovoc DS 5 - Grashoek DS 3, Scheidsrechter: Zita Janssen, Teller: Charlie Verkoelen
15:00u NVC DS 2 - Hovoc DS 6
Heren17:30u Saturnus/Hendriks Coppelmans HS 1 - Hovoc HS 1
19:30u Avance HS 2 - Hovoc HS 2
18:45u Livoc Liessel HS 2 - Hovoc HS 3
19:00u Achilles HS 2 - Hovoc HS 4
17:45u Asterix HS 2 - Hovoc HS 5
Meisjes B15:00u Hovoc MB 1 - VC PanSign MB 2, Scheidsrechter: Lindy Nabben, Teller: Kirsten Schoeber
Jongens B16:00u ActiveRooy JB 1 - Hovoc JB 1

Verslagen Dames
Dames 1Henk was afgelopen zaterdag in zijn nopjes. We speelden voor hem in het hol van de leeuw: Reuver! De dames van Revoc staan in de middenmoot van de poule. De thuiswedstrijd was een flinke knokpartij, Revoc bood veel weerstand. Hoewel we enigszins gehavend aan de start begonnen, waren we vandaag ook ingesteld op een flinke pot volleybal. We hadden gelukkig Nadie van Dames 2 bereid gevonden met ons mee te gaan om waar nodig ondersteuning te bieden. We wilden meteen fel starten en duidelijk maken wat we kwamen doen: winnen!
De eerste set liep lekker. Het spelletje klopte aan onze kant aardig, we hadden grip op de Reuverse dames en wonnen met 21-25. De tweede set waren we het spoor bijster. De pass liep niet, we scoorden niet uit onze eigen aanval en kregen geen grip met de blokkering: 25-17. Toen was voor ons de maat vol: we gaan dus echt niet verliezen! En dus werd er opnieuw fel gestart met slechts één doel voor ogen: de 25 behalen. Deze gretigheid leverde mooi volleybal op. De serve begon goed te lopen, de pass kwam goed en we konden aan het net mooi ons eigen spel spelen, en dat wel twee sets lang: 15-25 en 17-25.
Opnieuw verdient Debbie v/d Pasch een extra vermelding voor haar fantastische blokkering! Uiteraard zijn we erg blij met vier punten! Nadie en het meegereisde publiek: bedankt! We staan nu nog steeds op een mooie tweede plaats met een wedstrijd minder dan de nummers één en drie!
Komende zaterdag spelen we weer een wedstrijd in onze eigen Dendronhal. De nummer 4 van de ranglijst, Hands up, zal helemaal vanuit Berlicum naar het Horsterse afreizen. Reken er maar op dat ze die lange reis de moeite waard willen maken en punten willen vergaren. Daar zullen wij hopelijk met steun van ons altijd enthousiaste publiek een stokje voor kunnen steken!
Hey Keboem!
Dames 2Afgelopen zaterdag reisden we af naar het "verre" America. Onze wedstrijd bleek een uur later te starten en we besloten ons te wagen aan een spelletje ezelen waaruit bleek dat Bob toch echt de ezel is (zelf wijt hij zijn verlies aan het "niet hoeven nadenken" tijdens het spel). Door het uitlopen van de wedstrijd kon Nadie nog aansluiten en konden we helemaal compleet aan de wedstrijd beginnen (Nadja bedankt voor het brengen van het shirt). In de eerste set lieten we ons overbluffen door de Americaanse dames, maar gelukkig wisten we met hard knokken en veel enthousiasme de set toch in ons voordeel te beslissen. Ons enthousiasme trokken we door in de tweede set en deze was dan ook snel binnen. De derde set was weer een heel ander verhaal, Avoc stond goed te spelen en wist de nodige balletjes bij ons erin te slaan. Te laat wisten we het op te pakken en we bleven achter de feiten aanlopen, de winst in deze set ging naar Avoc. Om nog minimaal vier punten binnen te halen moesten we de vierde set winnen. Met hard vechten tegen een goede tegenstander wisten we deze set toch net in ons voordeel te beslissen en konden we weer met vier punten naar huis. Marloes, bedankt! Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Hajraa H3 bleek niet alleen op papier maar ook in de Dendron sporthal aan ons gewaagd. Voor de tweede week op rij moest er een vijfde set aan te pas komen om de winnaar tegen een Eindhovense ploeg te bepalen. Dit keer won Tsjekpoint Charlie!
De eerste set werd ondanks een eindspurt - na een zwakke start - met twee punten verschil verloren. De goede vorm werd wel meegenomen naar de tweede set, die we op ons conto bijschreven. Mede door servedruk en geholpen door ketsers van de Eindhovense studenten. De derde en vierde set werden weer om en om verdeeld, hetgeen leidde tot 2-2 in sets.
Ondertussen had de scheidsrechter, die fata morgana's leek te zien, na tig waarschuwing eindelijk zijn kaarten gevonden en werd Hajraa met een gele prent beloond. De tweede scheids was al minstens even overijverig en constateerde elke rally wel een (technische) fout. Minder kan ook meer zijn, willen wij ter overpeinzing meegeven...
In de beslissende vijfde set namen we een voorsprong, die geen moment in gevaar kwam. Gedegen werd de winst binnengeslagen! De vlaai en het bier uit Arcen lieten we ons dan ook goed smaken.
Tsjekpoint Charlie!

Scheidsrechters CMV 30 januariZondag 30 januari zullen er weer wedstrijden door de CMV-jeugd worden gespeeld. De eerste wedstrijd is om 9:30u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Jolanda Weijs.
De volgende scheidsrechters worden verwacht: Bob van Helden, Roy Alaerds en Sander van Rhee.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Meisjes C13:00u Hovoc MC 1 - Livoc Liessel MC 3, Scheidsrechter: Debbie van de Pasch, Teller: Aniek Nillesen

Verslagen Jeugd
Meisjes B1We moesten vandaag tegen Meterik. Het was het kei spannend! De eerste set hebben we vet verloren. Meterik had een goeie servicedruk waar wij geen antwoord op hadden. De tweede was ook een spannende set, gewonnen met 25-21. De derde set 25-22 voor Meterik. De vierde set na een achterstand toch 26-24 voor ons. In de vijfde set gevochten als leeuwen en een overwinning: 15-13. En nu op naar de kampioenschap. Groetjes, MB1

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 26 januari 19:30u Hovoc 1 - Tornado 1, Scheidsrechter: Mark Jacobs
20:00u Hovoc 3 - Ysselsteijn 1, Scheidsrechter: Bas Janssen

Competitie maandag 31 januari20:00u Tupos 1 - Hovoc 1
20:00u Olsredlem 1 - Hovoc 2

Competitie dinsdag 1 februari20:30u Ysselsteyn 1 - Hovoc 3