DamesService Apotheken Parkstad/VCL DS 1 - Hovoc DS 2 4-0

Dames17:00 uur VC Polaris DS 1 - Hovoc DS 1
16:30 uur Sportivo DS 1 - Hovoc DS 3
18:30 uur VC Fortutas DS 1 - Hovoc DS 4
16:00 uur Olsredlem DS 3 - Hovoc DS 5
14:30 uur Sportivo DS 3 - Hovoc DS 6
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - VC Polaris HS 1, Scheidsrechter: Extern, Tellers: Joyce Joosten en Els Bouten
19:00 uur Hovoc HS 2 - Asterix HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Sander van Rhee
19:00 uur Hovoc HS 3 - VC Meterik HS 1, Scheidsrechter: Tom Janssen, Teller: Bas Janssen
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Olympia HS 2, Scheidsrechter: René Madou, Teller: Roel van der Coelen
17:00 uur Hovoc HS 5 - ActiveRooy HS 2, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Remi Keijsers
15:00 uur Hovoc HS 6 - SOMAS/Activia HS 2, Scheidsrechter: Roger Hoeijmakers, Teller: Sven Roefs
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 1 - AV Flash JB 1, Scheidsrechter: Bjorn Coenders, Teller: Lex Hagens

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen vrijdag de vierde thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander was Hovoc Heren 3. Voor ons een totaal onbekende tegenstander. Bij het betreden van het veld werd ons al duidelijk dat het een zware avond zou worden. Er stonden zeven sterke, brede, gespierde mannen ons op te wachten. Met inslaan werd de scheve krachtverhouding nog maar eens benadrukt. Door de afwezigheid van Debbie en Lindy startten we met een ongebruikelijke basis.
Met Fennie Wagemans, normaal libero, op de buitenkant als meest opvallende verandering. Het wedstrijdbeeld was eigenlijk vier sets lang hetzelfde. De heren van Hovoc speelden ietwat rommelig maar effectief volleybal. Er werd goed geserveerd (of bij ons onder de maat gepasst?). De aanval van de heren, met spierbundels zo groot als volleybal-ballen, was krachtig en passeerde dan ook regelmatig met brute kracht ons blok. Wij leunden de hele wedstrijd op de aanvallende krachten van onze libero, wat al aangeeft hoe de gesteldheid van onze speelsters was deze avond.
Helaas zijn de setstanden niet genoteerd, maar de 25 hebben we niet gehaald... Gelukkig was er na de wedstrijd tijd voor ontspanning en werd de krachtmeting afgesloten met een lekker stuk vlaai!
Komende zaterdag spelen we om 17:00 uur een uitwedstrijd in Helmond. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt ook Dames 2 in Helmond. Genoeg reden om zaterdag even langs te komen in sporthal 't Hout.
Zoar Moos!
Dames 2Zaterdag vetrokken we richting het zuiden. Onze tegenstander deze week waren de dames van Landgraaf. Omdat we al weken moeite hebben om ons niveau te halen, was de instelling vooral om lekker te volleyballen en plezier te hebben. De rest komt dan vanzelf dachten we. De eerste set lukte dit ook redelijk. We moesten er hard voor werken maar we speelden goed. Helaas trokken wij net aan het kortste eind, 22-25. We wisten dat het er vandaag in zat en alsof we hierdoor dachten dat we een stapje terug konden doen speelden we in de tweede set slecht. De pass kwam niet, we scoorden niet en we maakten te veel fouten. Een set om snel te vergeten, 9-25. De derde set werden we weer even op scherp gezet en wisten we het weer op te pakken. Helaas hielden we dit niet vol tot het einde en verloren we ook deze set, 18-25. De laatste set leek op een herhaling van set twee, 14-25. Een wedstrijd om onze leerpunten uit te halen en daarna weer snel te vergeten. Volgende week spelen we weer uit tegen VC Polaris. Tessa weer bedankt!
Karambaaa!

Jeugd competitie zaterdag 29 oktober
Meisjes C17:45 uur Civitas MC 1 - Hovoc MC 2
13:00 uur Brovoc MC 1 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - AV Flash JC 1, Scheidsrechter: Bram Joosten, Teller: Willard Janssen