Hovoc nieuws 24 oktober

24 oktober 2018

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc 1e helft (pdf)

Klik hier voor het programma CMV scheidsrechters en zaalwacht 1e helft (pdf)

Algemeen Nieuws
Afgelopen zaterdag 20 oktober heeft Heren 1 het opgenomen tegen het tweede mannen team van Orion in Doetinchem. Het eerste dames team was wedstrijd vrij.
Komende zondag 28 oktober hebben de mannen hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen om 15:00 uur.

Wedstrijdverslag

Een kort verslag van bijna de hele wedstrijd.

Orion Heren 2 was een bekende van een paar jaar geleden waar de mannen van het urst onder de bezielende leiding van Bob Soberjé een oefenwedstrijd tegen hielden. Een soortje Arie Boomsma had daar de leiding. De eindconclusie was dat het een de eerste keer was dat we een sterke tegenstander aantroffen. Deze keer niet veel anders. De eerste set konden wij (mede mogelijk gemaakt door servicedruk) nog goed bij blijven, maar toch verloren (25-23). Klein puntje van aandacht: In de eerste set waren twee mooie pancakes van Bram en Nico die door de scheids voor als op de grond werd aangezien.......

De tweede, derde en vierde set was kat in het bakkie. Voor Orion. Zelden zo een mooi spel gezien waarbij nagenoeg elke bal verzorgd werd afgeleverd. De spelverdeler was bijna een spelveredelaar. Goed. Ze hebben nu wel genoeg veren in de kont gekregen. In ieder geval: 25-14, 25-13 en 25-19. Voor het eerst in 5 jaar dat er zo’n pak slaag uitgedeeld was. Maar terecht.
Komende zondag de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd zal om 15:00 uur beginnen.