19:00 uur Bach SV DS 1 - Hovoc DS 3
16:45 uur VC Velden DS 3 - Hovoc DS 4
17:00 uur VC Athos '70 DS 3 - Hovoc DS 5
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - ActiveRooy HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Marjon Peeters, Nadja Soberjé, Scorebord: Pleuni Smits, Imke Clausen
17:00 uur Hovoc HS 2 - HVC HS 1, Scheidsrechter: Remko Sieben, Teller: Lotte Peeters, Vera van Kempen
19:00 uur Hovoc HS 3 - Accretos HS 1, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Jessa Camps, Sascha Pijnenburg
Meisjes B
14:45 uur Energo/Flip Schoonmaak MB 1 - Hovoc MB 1
13:00 uur Hovoc MB 2 - VC Montagnards MB 1, Scheidsrechter: Pieter Weijs, Teller: Stef Wismans
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - Fit & Fysio/VC Limac JB 1, Scheidsrechter: Joep Korsten, Teller: Niels Smits, Damian Mruszczyk
15:00 uur Hovoc JB 2 - Shock '82 JB 1, Scheidsrechter: Sjoerd Minten, Teller: Mischa Coumans, Marieke Leijssen
13:00 uur Hovoc JB 3 - ActiveRooy JB 1, Scheidsrechter: Björn Coenders, Teller: Kim Alaerds

Verslagen Dames

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De wedstrijd tegen de nummer één van onze competitie: ADC. Een leuk, snel en sportief team, waar we tijdens de uitwedstrijd een slechte wedstrijd hebben gespeeld. Tijd voor revanche. Tijdens de voorbespreking voorspelde Henk dat dit de wedstrijd van het seizoen zou worden… Wij hadden niets te verliezen, voor ADC stond het kampioenschap op het spel. En dus konden we voluit volleyballen, feesten en genieten!
De eerste set schoten we uit de startblokken en bouwden een ruime voorsprong op. Helaas konden we dit niet volhouden en verloren de eerste set met 19-25. De tweede set eenzelfde soort beeld. We konden aardig bijblijven, maar net niet doordrukken: 22-25. Hoewel we 0-2 achterstonden hadden we allemaal het gevoel dat er meer in zat.
En dus gingen we de derde set met frisse moed van start en bleven ADC onder druk zetten. De Steinse dames werden een beetje zenuwachtig van ons spel en werden slordig. Uiteindelijk sleepten we het eerste dik verdiende setpunt binnen: 27-25! “En nu gas!” was de opdracht van Henk. Uiteraard waren wij brave Rambo's niet te beroerd deze opdracht uit te voeren en gingen weer met veel enthousiasme het veld in.
Gedurende de vierde set bleek dat we ook hier weer een kans op winst maakten, wat het spel en de sportieve houding van ADC deed veranderen. De organisatie van ADC verslapte. De coach van de tegenstander werd steeds onrustiger en onsportiever. Dit kwam het spel van zijn team absoluut niet ten goede. En dus gaf Henk ons de opdracht hier gebruik van te maken. We vierden alle punten alsof we kampioen werden en voelden ons echte Rambo's! Uiteindelijk wonnen we deze set door met name ook mentaal het spel goed te spelen: 25-22!
Een dik verdiende 5e set was het resultaat. Ook hier namen we een voorsprong, maar met één serveserie kwam ADC dichterbij. Henk drukte op ons het hart dat we wat het resultaat ook zou zijn, we deze wedstrijd allang hadden gewonnen! Ja duuuh, verliezen was dus echt geen optie meer! De slotfase van de wedstrijd werd bloedstollend. De coach van ADC leek niet meer te geloven in zijn eigen team en probeerde op 14-14 een punt te krijgen middels een gele kaart. Het (zeer kundige!) scheidsrechtersduo trapte hier niet en met een killblok (godzijdank!) van Bernie beslisten we de wedstrijd met 16-14!
Tja, wat kunnen we hier nu nog over zeggen: Winnen is leuk! Zeker met een enthousiast publiek als afgelopen zaterdag! Bedankt! Zeker van een team als ADC dat hiermee dure punten heeft verspeeld! Volgende week gaan we naar Velden om opnieuw voor een stunt te zorgen!
Yo Rambo!

Verslagen Heren

De heren van Hovoc waren in Weert te gast bij de koploper in hun poule in de promotieklasse. Hoewel de 4-0 uitslag afgetekend lijkt, was dat verre van dat. Met setstanden van 26-24, 25-22, 25-14 en 25-23 had Hovoc HS 1 zonder meer kansen om VC Boshoven HS 1 van enkele punten af te houden. De Horster mannen speelden een sterke en gedegen pot volleybal, maar kwamen tegen de ervaren en sterk verdedigende Weertenaren net dat laatste beetje te kort om daar ook voor beloond te worden. Maar als Hovoc in de resterende vijf competitiewedstrijden eenzelfde spel kan brengen, kan dat niet anders dan resulteren in enkele plaatsen winst in de poule.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 3 maart

De volgende scheidsrechters tellers worden op zondag 3 maart verwacht voor het fluiten of tellen voor de CMV Jeugd Niveau 4, 5, 6: Floor Inghels, Lisa Kuijpers, Anne Hermans, Sandra Lindken, Judith Hoeymakers.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijd is om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 2 maart
Meisjes C

15:00 uur Flamingo's'56 MC 2 - Hovoc MC 1
15:00 uur VC Athos '70 MC 2 - Hovoc MC 2
11:00 uur Flamingo's'56 MC 3 - Hovoc MC 3
13:00 uur Hovoc MC 4 - VC Montagnards MC 1, Scheidsrechter: Roy Alaerds, Teller: Ellis v/d Munckhof
Jongens C
13:00 uur Hovoc JC 1 - VC Athos '70 JC 1, Scheidsrechter: Rick van Rhee, Teller: Etienne de Swart