Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Carnaval zaterdag 30 januari
Dit jaar is er weer carnaval bij Hovoc en wel op zaterdag 30 januari. Na de laatste wedstrijden rond een uur of 9 zullen we beginnen.
Met Heite Soep en andere artiesten!
Kom gezellig met je team verkleed! Tot de zaterdag 30 januari!
Groetjes, de ontspanningscommissie

Verslagen
De eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar. De tweede helft van de competitie was begonnen. Iedereen die reeds getroffen was, werd wederom aan de andere kant getroffen. Het was de eer aan Horn om af te dalen naar Horst. De vorige keer waren ze vol goede moed, maar toch met 4-0 afgesmeerd. Toch leken het wel de zenuwen die de heren van Hovoc bij het begin van de wedstrijd hadden. Het liep niet soepel, zag er wat stijf uit en redelijk wat persoonlijke fouten. Een achterstand werd uiteindelijk omgebogen tot een voorsprong en relatief eenvoudig met 25-18 gewonnen. De tegenstander had haar opstelling omgegooid en dat gaf meteen goed resultaat. Voor Horn. De hele set werd tegen een achterstand aangekeken. Pas tegen het einde kwamen service series en aanvallend de kracht van Hovoc boven drijven. Een spannende slotfase en een slordige pass fout van Horn maakte als eindstand 27-25 en een score van 2-0 voor Horst.
De derde set liep het allemaal niet zo soepel. Het befaamde derde setje. Hier liepen de heren een groot gat op en hadden lang het nakijken. Even leek een comeback op handen. Een lange service serie van Roger Hoeijmakers bracht helaas niet het gewenste effect. Met 19-25 had Horn een terecht puntje te pakken.
Toch wakker geschud door dit verlies werd alles uit de kast getrokken. Dit werd duidelijk zichtbaar in het spel. Naar elke bal werd gedoken. Elke bal werd geslagen en elke service werd met maximale druk geleverd. Horn zag alles met lede ogen aan en kwam geen enkele keer aan spelen toe. 25-10 was uiteindelijk de balans. Met 3-1 winst voor Hovoc staan ze twee punten achter op de nummer één in de promotieklasse.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 31-01-2016
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6:
Mike Gooren, Maurice Bruggers, Loek Soberje, Jorn Hermsen.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.