Hovoc nieuws 25 september

25 september 2017

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen bericht
Zaterdag 25 september heeft Hovoc HS1 Hands Up HS1 uit Berlicum opgewacht. Hovoc DS1 reisde naar Gemert om het tegen Were-Di DS1 op te nemen. Dit waren de eerste wedstrijden voor beide teams die beide in een nieuwe klasse uit kwamen.

Verslagen
Heren 1

Er is al veel meer gelezen dan dat er ooit gelezen is over een wedstrijd van Heren 1 Hovoc. Het heeft drie jaar geduurd om eindelijk eens de aandacht te krijgen van De Limburger. Dan heb je ook meteen 376.900 mensen (verzekerd) te pakken. Toch zijn er enkele dingen niet gezegd. Verliezen zijn ze inderdaad niet meer gewend, maar dat geeft niets. De goedgevulde Dendron hal was de smaakmaker van de wedstrijd. Een gezellige sfeer waar elk punt enthousiast, met luid gefluit en applaus werd gevierd. Voor veel spelers is de tweede divisie een nieuwe ervaring en dat maakte de start toch wat zenuwachtig. Ook al werd de eerste set verloren (21-25), gingen de kopjes niet omlaag. Nergens voor nodig, Hands Up was een sterk spelend team. De tweede en derde set werd het niveau gehaald wat de Horster heren in zich hebben. Kansloos werd Hands Up van de baan geslagen (25-20 en 25-15). Tactisch heeft Hands Up hierop ingespeeld om geen 3-1 verlies tegen zich te krijgen. Dit heeft gunstig uitgepakt, want de Horster heren hadden hier geen antwoord op. Met 19-25 verdienden ze terecht de ticket naar de vijfde set. De Horster heren waren moe gestreden en konden ook hier niets meer tegenin brengen en maakten een pak slaag mee die ze in geen jaren hebben gekregen. 5-15 gaf Hands Up een winst van 3 punten. Uiteindelijk een wedstrijd waarin niveau werd gehaald, winst niet meer vanzelfsprekend is en blijvend gewerkt moet worden voor de punten.

Dames 1
Vandaag heeft Hovoc DS1 de eerste wedstrijd gespeeld in Gemert tegen Were-Di DS1. De dames begonnen wat gespannen aan de wedstrijd, waardoor zij bijna bezweken door eigen fouten. De draad werd gelukkig net op tijd opgepakt en voor Gemert het wist stonden er 25 punten aan kant van Hovoc. De tweede en derde set bouwde de Horster dames een flinke voorsprong op waardoor Gemert niks meer te vertellen had. De vierde set wist Hovoc dat we zij zichzelf hier moesten belonen. Dit hebben ze dan ook met een spannende laatste set gedaan!! Free Willy sprong een gat in de sporthal net zoals de Oempa Loempa's.

JEUGDNIEUWS
CMV Nieuws van 01-10-2017

Niveau 4
10:30 uur Hovoc N4 1, Dendron Sporthal, HORST
10:00 uur Hovoc N4 2, Dendron Sporthal, HORST
10:00 uur Hovoc N4 3, Dendron Sporthal, HORST
Niveau 6
10:00 uur Hovoc N6 1, Dendron Sporthal, HORST
15:00 uur Hovoc N6 2, De Korref, MEIJEL
12:00 uur Hovoc N6 3, BMV La Rochelle, ROGGEL

Scheidsrechters en tellers voor zondag 01-10-2017
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Bart Soberje, Ward Peeters, Bob Claessen, Bram Cox, Indy Derix,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.