Dames

17:00 uur Bravo'99 DS 1 - Hovoc DS 1, Scheidsrechter: M van Heugten/M Veltrop
17:00 uur VC Polaris DS 2 - Hovoc DS 2
19:00 uur Set Up DS 2 - Hovoc DS 3
17:00 uur Hovoc DS 4 - Brovoc DS 1, Scheidsrechter: Reinier Meesters, Teller: Maurice Bruggers
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - VC Heerlen HS 2, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Ria Hoeijmakers
17:00 uur Hovoc HS 2 - SV Aspargos HS 1, Scheidsrechter: René Verhaegh, Teller: Niek Bouten
19:00 uur Hovoc HS 3 - SOMAS/Activia HS 1, Scheidsrechter: Wim Freriks, Teller: Ili Driessen
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Athos '70 HS 3, Scheidsrechter: Ruud Meijers, Teller: Nick Welles
Meisjes A
17:00 uur Irmato VC Weert/VCB MA 2 - Hovoc MA 1
Meisjes B
13:00 uur AV Flash MB 1 - Hovoc MB 1
15:00 uur Ledub MB 3 - Hovoc MB 2
Jongens B
13:00 uur Hovoc JB 1 - Havoc JB 1, Scheidsrechter: Bas Janssen, Teller: Guus Bouten
15:00 uur Hovoc JB 2 - S'62 JB 1, Scheidsrechter: Roy Alaerds, Teller: Lotte Peeters
15:00 uur Hovoc JB 3 - Revoc/VCB JB 2, Scheidsrechter: Ron Rubie, Teller: Laura Oomen

Verslagen Dames

Op zaterdag 24 januari speelden we thuis tegen Particolare DS 1. Na het verlies van de uitwedstrijd tegen deze dames, hadden we nog wat recht te zetten. In de eerste set ging het constant gelijk op. Helaas verloren wij af en toe de scherpte en felheid en trokken wij aan het kortste eind (23-25). In de tweede set namen wij geleidelijk aan een voorsprong, maar tegen het einde van de set lukte het ons niet om dit vast te houden en de set te winnen (23-25). Teleurstelling was te zien, maar "koppen omhoog en we gaan voor de drie punten!". In de derde set namen wij al snel voldoende voorsprong en wisten de dames van Particolare onder druk te zetten. Vol overtuiging bleef de winst aan onze kant (25-14). Dat wilden we doorzetten in de vierde set en dat lukte. Ook de vierde set wonnen we (25-18). We waren gebrand om nu het laatste punt te pakken en de wedstrijd te winnen. Het was een spannende laatste set, maar we wisten het punt niet te pakken (15-11).

Verslagen Heren

Velen hebben zich door het winterse weer laten verrassen, maar niet het eerste van Hovoc. De heren togen naar Reuver om de bijna hekkensluiter te treffen. Enigszins gehavend was het Horster herenteam door ziekte en blessure, maar er was nog ruim voldoende kwaliteit over om geen zorgen te maken. De eerste set was het aantal foute services erg hoog bij Horst. Dat resulteerde in 16-25 winst voor Horst. De tweede set werd gefocust op een lagere foutenlast en een eindstand van 13-25 was het resultaat. Voor de derde set werden de heren nog op scherp gezet door Bob Soberjé: “Deze set gaat om twee punten.” 14-25 was het resultaat. De laatste set kwam iedereen aan spelen toe, wat voor een beetje verwarring zorgde. De Reuverse heren zagen hun kans bijna schoon, maar 19-25 is net niet genoeg. Vijf punten erbij en nog steeds met zes punten los op de eerste plaats.
Heren 2
Code oranje werd geel en dus trotseerde de reservehoofdmacht van Hovoc de verraderlijke wegen richting Cuijk, waar het de ter zijde geschoven Energo-spelers trof, die onder de vlag van Shock HS 2 spelen. Zonder eigen spelverdelers en met het gemis van een van de hoofdaanvallers, had Hovoc HS 2 – alle inspanningen ten spijt – niets in te brengen.
Hand… boeiuh!

Jeugdkamp van 5 t/m 7 juni

Het Hovoc jeugdkamp is dit jaar van vrijdag 5 t/m zondag 7 juni. Achter de schermen is de JeKaCo al bezig om er weer een leuk kamp van te gaan maken. Alle kinderen en hun ouders krijgen in maart meer informatie hierover.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 1 februari
De volgende scheidsrechters worden op zondag verwacht voor het fluiten voor de CMV jeugd niveau 4 en 5: Amber Baak, Jente Hermans, Vera Kempen, Nathalie Kurver, Jessa Camps, Tamara Sterren, Kim Alaerds, Jelke Joosten, Etiënne Swart, Britt Engels.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 31 januari
Meisjes C

14:30 uur Energo/Flip Schoonmaak MC 1 - Hovoc MC 1
15:00 uur HVC MC 1 - Hovoc MC 4
Jongens C
15:00 uur Hovoc JC 1 - Civitas JC 1, Scheidsrechter: Nard Joosten, Teller: Demi Clausen
13:00 uur Hovoc JC 2 - Havoc/Unicum, Scheidsrechter: Gijs Janssen, Teller: Kris Welles
13:00 uur Hovoc JC 3 - NVC JC 1, Scheidsrechter: Martin van Rooijen, Teller: Mike v/d Hoef