Hovoc nieuws 26 oktober

26 oktober 2015

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Teamfoto’s 2015/2016
Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.

Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.
Niels Hendrix

Verslagen
Hovoc DS 1

Wederom hadden we een uitwedstrijd, ditmaal in Tilburg. In de grote hal ging de eerste set van start, maar we waren niet scherp genoeg. Door veel persoonlijke fouten gaven we veel punten cadeau aan Tilburg en werd de eerste set dan ook verloren met 25-22. Voor de tweede set zetten we elkaar op scherp en kregen we van Bjorn de opdracht om de servedruk op te voeren. De sfeer veranderde, waardoor we weer terug in de wedstrijd waren. Een flinke voorsprong was het resultaat en dit wisten we tot aan het laatste punt vol te houden. De set ging met een 13-25 naar ons. We zaten weer in onze flow en konden daardoor de derde set ook binnen halen (18-25). Een vijfde set wilden we niet spelen dus moesten we er alles aan doen om ook de laatste set binnen te halen. Deze set ging echter gelijk op en stond Tilburg bij 14-13 ook even voor. Uiteindelijk door wederom servedruk en goed verdedigen wisten we de set en daarmee de wedstrijd te winnen (20-25)! Door deze wedstrijd te winnen staan we nu op een mooie tweede plaats, die we volgende week tegen Hajraa in Horst willen verdedigen. Support is uiteraard van harte welkom! Tot volgende week.