18:00 uur Particolare/DS DS 1 - Hovoc DS 1
17:00 uur VC Meterik DS 1 - Hovoc DS 2
15:00 uur VC Meterik DS 2 - Hovoc DS 3
18:00 uur Avance DS 4 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Fit & Fysio/VC Limac HS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Ilse Marti
17:00 uur Hovoc HS 2 - PrismaWorx Stravoc HS 2, Scheidsrechter: Remi Keijsers, Teller: Karlijn Hendriks
19:00 uur Hovoc HS 3 - Civitas HS 3, Scheidsrechter: Nard Joosten, Teller: Vera Jeurissen
17:00 uur Hovoc HS 4 - Accretos HS 3, Scheidsrechter: Bram Joosten, Teller: Niels Smits
Meisjes B
17:00 uur Set Up MB 1 - Hovoc MB 1
17:30 uur Asterix MB 1 - Hovoc MB 2
12:00 uur ActiveRooy MB 2 - Hovoc MB 3
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - AV Flash JB 1, Scheidsrechter: Nick Joosten, Teller: Loes Peters
13:00 uur Hovoc JB 2 - VC Olympia/VC Asterix JB 1, Scheidsrechter: Roy Dorssers, Teller: Ron Rubie

Verslagen Dames
Dames 1

Deze week moesten we het opnemen tegen Nuvoc. De vorige keer hadden we met 4-0 verloren. Dit keer zou iedere set een overwinning zijn. De eerste set begonnen we sterk en waren we al meteen de sterkere ploeg. Dit wisten we de gehele set vol te houden en Nuvoc maakte geen kans. We wonnen de set met 25-21. De tweede set wisten we het niveau door te zetten. Even kon Nuvoc wat punten inhalen, maar wij wisten op tijd de draad weer op te pakken. De tweede set werd binnengehaald met 25-22. De derde was een belangrijke set. konden we het niveau handhaven en Nuvoc de baas blijven? Helaas lukte dit ons niet en we verloren met 22-25. De vierde set wist Nuvoc de set te leiden. Wij gingen met minder druk spelen en Nuvoc profiteerde hiervan. We verloren deze set met 15-25. De laatste set wisten we het niveau van de eerste twee sets weer op te pakken. Deze set haalden we binnen met 15-12. Dit was een wedstrijd waar we mooi volleybal hebben laten zien en veel vechtlust wat resulteerde in een winst!

Verslagen Heren
Heren 1

Het was een erg moeilijk begin voor Hovoc, helaas was PSV te moeilijk voor ons in de eerste en de tweede set. De eerste set was het moeilijk om in het spel te komen. We zaten overal net niet bij en het leek op 80% volleybal. De tweede set kwamen we ongeveer op 95% en deden we niet veel onder voor PSV. Een paar ongelukkige punten tegen zorgden voor een verlies van de set. Gelukkig kwamen we ontzettend goed terug in het spel. De derde set was een mooie, die we wonnen. Pieter (diagonaal) ging mee in de pass wat zorgde voor meer rust in het spel. Hierdoor verliep de pass stukken beter en zo ook het spel. De vierde en vijfde set bleven we constant spelen en haalde PSV uit hun spel. Bram zat er erg goed in wat resulteerde in erg sterk blok. Een 3-2 overwinning in Eindhoven bij het team dat nog geen tijd thuiswedstrijd had verloren.
Anna-nass!
Heren 2
Volgens de overlevering was de wedstrijd HHC HS 2 vs. Hovoc HS 2 er een van mythische proporties. Een soort David vs. Goliath, maar dan dit keer zonder sprookjesachtig einde. Dit maal won de reus en wel met 0-4! De lange mannen van Hovoc begonnen al vanaf het eerste fluitsignaal te walsen en stopten pas toen de laatste bal werd binnen geslagen. De rode lantaarndrager uit Horn had simpelweg niets in te brengen in de wedstrijd, die eigenlijk nooit een echte wedstrijd was.
15, 9, 18 en 12, dat waren de Toto cijfers die Häör op het scorebord wist te brengen. De Horster kels speelden zonder schroom, vol bevlogenheid en met veel plezier. Zelfs met een voltallig team aan jonkies, waarvan de oudste net een pilsje mag bestellen, was Hovoc HS 2 niet te stoppen. Een wedstrijd om trots op te zijn, aldus de verhalen die de schrijvert van dit stukje ter ore zijn gekomen.

Jongens C
15:00 uur Hovoc JC 2 - Tupos JC 1, Scheidsrechter: Martin van Rooijen, Teller: Bas Jenneskens