Hovoc nieuws 27 juni

27 juni 2011

Beachparty @ De Lange, zaterdag 2 juliZoals je weet, is aanstaande zaterdag in het centrum van Horst het Hovoc Beachtoernooi. In de avonduren gaan de volleybalvelden echter aan de kant en nemen we het beachgevoel mee naar binnen. Vanaf ca. 21 uur zal er in het cafégedeelte van De Lange namelijk een tropische beachparty losbarsten. Zomerse klanken en dito sferen gegarandeerd! De beachparty op zaterdag 2 juli in De Lange is gratis toegankelijk.
Er zijn al enkele Hovoc-teams die deze gelegenheid aangrijpen om er een teamuitstapje van te maken, want een hele zomer zonder teamgenoten kan behoorlijk lang zijn. Kom zaterdag dus ook gezellig bijkletsen, natuurlijk onder het genot van een drankje :-) Vanzelfsprekend zijn ook al je niet-Hovoc vrienden en vriendinnen van harte welkom op deze beachparty!

Hovoc Beachtoernooi
Zaterdagochtend speelt van 11 tot 14 uur de Hovoc jeugd op de beachvolleybalvelden op het Wilhelminaplein. Van 15 tot 19 uur mogen de senioren het zand op.
Omdat er zich voor de klassen Heren Hoog en Dames Hoog te weinig teams hebben ingeschreven, accepteren we daar ook nog inschrijvingen van individuele spelers (5 euro per persoon). Op de hoogste klasse wordt namelijk twee tegen twee gespeeld in wisselende teams. Bij de klasse Midden (zowel Heren als Dames) is nog ruimte voor één team. Daar wordt wel een normale competitie gedraaid.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag Voor meer informatie zie: http://www.hovoc.nl/special-reports/hovoc-beachtoernooi-op-zat-2-juli/s/11753
Voor inschrijvingen zie: http://toernooi.hovoc.nl