28 september 2020

Klik hier voor: Tellen en Fluiten 1e helft seizoen 2020-2021

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2020-2021

Algemeen:
Dames en Heren. Het bestuur doet haar best om alle coronaprotocollen aan te passen zodat gezondheid en menselijkheid hand in hand gaan. Dadelijk om 19:00 uur een persconferentie met verdere maatregelen die het bestuur weer naar de tekentafel doet sturen. Succes.

Afgelopen zaterdag mocht dames 1 van Hovoc Nuvoc dames 1 uit Veldhoven ontmoeten. Lees hieronder het wedstrijdverslag.

Wedstrijdverslagen

Dames 1
Na de winst van vorige week op Peelpush waren we gebrand om ook deze wedstrijd weer te gaan winnen. De eerste set werd er door Hovoc een prima spel gespeeld. Gedurende de hele set werd er een voorsprong van een aantal punten gehouden en dat resulteerde in een setwinst (25-21). Echter kon het spel nog wel wat beter en dit was in de tweede set te zien. Door weinig eigen fouten konden we Nuvoc vol onder druk zetten, wat zorgde voor een 11-3 voorsprong. We konden ons eigen spelletje spelen en de set werd met ruime cijfers gewonnen (25-12). In de 3e set veranderde de wedstrijd. Nuvoc kreeg grip op ons spel en wist ons goed onder druk te zetten. Op alle fronten wisten we niet ons eigen niveau te halen en er werden veel fouten gemaakt. Het lukte niet om het op te pakken, waardoor de 3e set gewonnen werd door Nuvoc (15-25). De 4e set werd met frisse moed en focus begonnen, maar het spel van de 3e set kon in de 4e set niet omgedraaid worden (16-25). Een vijfde set moest gaan beslissen wie er met de winst vandoor zou gaan. In de vijfde set werd er moeizaam gestart, maar dit kon op tijd omgedraaid worden. Ons eigen spel kon weer gespeeld worden en er werd langzaam meer druk gezet. Bij 11-11 stonden we op gelijke hoogte en door ons eigen vechtlust werd de set met 15-11 gewonnen. Een moeizame wedstrijd die uiteindelijk wel met 3-2 gewonnen werd! Mooi om te zien dat onze vaste supporters weer op de tribune zaten en deze willen we dan graag ook nog bedanken! Na twee gewonnen wedstrijden hebben we komend weekend alweer een wedstrijd rust en op zaterdag 10 oktober spelen we de volgende wedstrijd tegen VC Kessel DS1.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 04-10-2020
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Noor Camps, Tara Hofmans,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.