Fit & Fysio/VC Limac MB 1 – Hovoc MB 1 3-1
Hovoc JB 3 - SV Ludentes JB 2 4-0

Competitie zaterdag 8 november
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - Nuvoc DS 1, Teller: Myrthe Manders, Katja Cox
19:00 uur Hovoc DS 3 - VC Velden DS 3, Scheidsrechter: Joo Hoebers, Teller: Michelle van Ooyen
17:00 uur Hovoc DS 4 - HVC DS 1, Scheidsrechter: Inge Versleijen, Teller: Maaike Pouwels, Jelke Joosten
Heren
19:00 uur VC Athos '70 HS 1 - Hovoc HS 2
17:00 uur Achilles HS 2 - Hovoc HS 3
Meisjes A
17:00 uur Hovoc MA 1 - AV Flash MA 1, Scheidsrechter: Bernie van Hegelsom, Teller: Nina Schatorie, Tamara van der Sterren
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 1 - Flamingo's '56 MB 2, Scheidsrechter: Kim Peeters, Teller: Etienne de Swart
13:00 uur Hovoc MB 2 - Avoc (America) MB 1, Scheidsrechter: Kiki van den Bercken, Teller: Romee Deriks, Lisa Kuijpers
Jongens B
15:00 uur Havoc JB 1 - Hovoc JB 1
14:00 uur VCP JB 1 - Hovoc JB 2
16:00 uur VC Mestreech JB 1 - Hovoc JB 3

Verslagen Dames
Dames 1

Wij zijn onze maand november gestart met een wedstrijd tegen Hajraa dames 1. Omdat we de flow van vorige wedstrijd erin wilden houden, zijn wij fanatiek gestart tegen de meiden uit Eindhoven. De eerste set maakte Hajraa veel servicefouten, waardoor wij op voorsprong kwamen. Wij kwamen in ons eigen spel en pakten de eerste set met 20-25.
De tweede set hielden we het niveau vast en bleef Hajraa persoonlijke fouten maken. Ook wij hadden wat servicefouten, maar toch haalden we de set binnen met 21-25. Helaas sloeg het de derde set om en kregen we ons eigen spel niet onder controle, mede door sterke servicebeurten van Hajraa (25-13).
Dit lieten we in de vierde set niet meer gebeuren. We hebben ons met z'n allen opgepakt en hebben tot het laatste punt geknokt om de vier punten mee naar huis te slepen. Deze spannende laatste set werd gewonnen met 23-25. Met deze prachtige 3-1 overwinning zijn wij terug naar Horst gekeerd.
Zaterdag 8 november om 19:00 uur spelen wij weer thuis tegen de dames van Nuvoc 1. Publiek bedankt en tot zaterdag!

Verslagen Heren
Heren 1

“Laat zien waar we op getraind hebben, pass, blok, service…”, zo begon Bob Soberjé de eerste set. En hoe hebben we dat laten zien. Het was niemand ontgaan, maar dit was de eerste van de twee misschien wel belangrijkste wedstrijden. Vludoc stond op drie en op papier een sterke ploeg. Hovoc HS 1 vertrouwde op haar kunnen en begon geconcentreerd aan de wedstrijd. Als een geoliede machine draaide alles netjes door. Björn Coenders viste de ballen van de grond. Onder andere Rick Oomen, die elke wedstrijd één centimeter hoger gaat springen, maakte van elke bal een punt. Lange serviceseries en sterk blokkerend spel maakten de afstand alleen maar groter tussen de twee spelende partijen. De setstanden logen er niet om, 25-15, 25-13 en twee maal 25-12. De sfeer was op het veld en tribune uitbundig. Mooi volleybal werd gespeeld en werd zonder twijfel beloond met vijf punten. Het sportief spelende Vludoc HS 1 maakt met dit verlies een val naar de vijfde plaats en Hovoc HS 1 staat onverminderd op één en bereidt zich voor op de wedstrijd op 15 november tegen de nummer twee; ADC HS 1.
Heren 2
De lange mannen van Hovoc begonnen tegen Boekel net zoals altijd en binnen no-time was de eerste set dan ook verloren (13-25). De reservehoofdmacht uit Horst wist zich echter te herpakken en poetste ook een opgelopen achterstand gedurende de tweede set weg om deze na een spannend einde met 26-24 te winnen. Het sterke spel – achteraf geroemd door vriend en vijand – kreeg in de derde set te kampen met te veel persoonlijke fouten (17-25), maar voerde in de vierde en laatste set weer de boventoon. Wederom leverden Hovoc HS 2 en VC Unitas HS 1 een verbeten strijd, die over en weer kansen op de setwinst opleverde. Toch was het Unitas dat aan het langste eind trok en er met 1-3 winst vandoor ging. Hovoc had meer verdiend dan het uiteindelijk kreeg. Het team is er dan ook op gebrand om in de komende wedstrijden wel maximaal te scoren.
Hand… Boeiuh!

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters en tellers voor zondag 9 november

De volgende scheidsrechters worden op zondag verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 5, 6:
Floor Inghels, Jessa Camps, Femi Hesen, Kim Alaerds, Demi Reijnders, Imke Clausen, Loes Peters, Anouk Seuren.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 8 november
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 1 - Accretos MC 1, Scheidsrechter: Marieke Janssen, Teller: Jessa Camps
15:00 uur Hovoc MC 2 - Set Up MC 2, Scheidsrechter: Karlijn Hendriks, Teller: Ellis v/d Munckhof
13:00 uur Hovoc MC 3 - Asterix MC 1, Scheidsrechter: Myrthe Cortenbach, Teller: Jente Hermans, Britt Engels
13:00 uur Hovoc MC 4 - Set Up MC 3, Scheidsrechter: Debbie van de Pasch, Teller: Joyce Hoeijmakers, Amber Baak