Jongens BVC Olympia JB 1 - Hovoc JB 1 3-1

Meisjes BFlamingo's'56 MB 1 - Hovoc MB 1 2-0

19:00 uur VC Olympia DS 1 - Hovoc DS 2
16:30 uur Avoc (America) DS 1 - Hovoc DS 3
19:00 uur VC Olympia DS 2 - Hovoc DS 4
15:00 uur VC Kessel DS 3 - Hovoc DS 5
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - Hajraa HS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Karin Geurts en Marenka Janssen
19:00 uur Hovoc HS 2 - TFC HS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Sven Roefs
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Velden HS 1, Scheidsrechter: Rogér Hoeymakers, Teller: Joris Arts
17:00 uur Hovoc HS 5 - VC Meterik HS 2, Scheidsrechter: Robin van Rijswijck, Teller: Jurgen Marti
15:00 uur Hovoc HS 6 - VC Olympia HS 2, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Martin van Royen
Meisjes B13:15 uur ADC MB 1 - Hovoc MB 1
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 1 - TFC JB 1, Scheidsrechter: Stef Minten, Teller: Ron Rubie

Verslagen Dames
Dames 1En we zijn weer krukloos! Mirte en Lindy kunnen weer geheel zelfstandig lopen: och, wat worden kleine meisjes toch snel groot! Dat zijn mooie ontwikkelingen, net als de punten die we opnieuw van een hooggeplaatst team hebben afgesnoept! Capelle was afgelopen zaterdag op bezoek in ons sportpaleisje. De nummer vijf van onze competitie heeft de unieke ervaring gehad van ons te verliezen en dus waren er kansen!
Net als in de uitwedstrijd begonnen we de eerste set zwak. We verloren in no-time met 14-25. Set twee revanche: 25-12 voor ons. De derde set was opnieuw niet veel goeds. Capelle kwam op een flinke voorsprong en gaf deze niet meer uit handen: 17-25.
Maar we wisten dat we nog steeds kans maakten, want beide teams bleken niet in staat een overtuigend niveau vast te houden. Helaas kwamen we in de vierde ronde opnieuw op achterstand. Bij een stand van 21-24 kwam Tessa aan serve. En met stalen zenuwen (tenminste, dat leek zo aan de buitenkant...) serveerde zij ons naar een 26-24 winst! Waard om te vermelden is dat mevrouw Faassen bij een stand van 24-24 een ace serveerde!
Jaja, opnieuw een vijfde set. Het bleef, net als bij de uitwedstrijd, tot de laatste minuut spannend. Helaas konden we op dat moment niet doordrukken en verloren met 15-17. Niets te klagen dachten we zo!
En dus zaterdag met frisse moed aan de start van een nieuwe wedstrijd: uit in Spijkenisse, de nummer zes van onze competitie!
Zoare Moos!
Dames 2Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen ActiveRooy. Na de heerlijke overwinning van vorige week waren we ook deze week gebrand om te winnen, want de puntjes zijn hard nodig. We begonnen de eerste set vol overtuiging. We verdedigden goed en scoorden makkelijk, wat al snel een setwinst opleverde. We kregen weer geloof in ons eigen kunnen en wisten dat we nu de kans moesten grijpen en door moeten zetten om alle punten te pakken. Toch lukte dit in de daarop volgende sets niet. In de derde set lieten we nog even het spel van de eerste set zien, maar als snel lieten we ActiveRooy weer in hun spel komen en gingen de laatste drie sets naar Venray. Erg jammer dat we de stijgende lijn niet door hebben kunnen zetten, maar deze week gaan we er weer hard tegen aan om ons voor te bereiden op onze volgende uitwedstrijd tegen Olympia.
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Dankzij de supersonische nog sneller dan het licht reizende Super B's hadden de Horster mannen voorafgaand aan het duel in het idyllische Odiliapeel nog tijd om creatief bezig te zijn met kleurstiften. Zo kleurrijk bleek ook de pass in de eerste set, die verre van stabiel was, hetgeen ten koste ging van het eigen spel. Hovoc bleef echter vechten tegen Terraveen/Forzato Combinatie H1 (kortweg: Hajraa) en kwam in de tweede en derde set met volhardendheid al dichterbij een setwinst. Dat werd echter pas een feit in de vierde en laatste set, die verdiend op naam van Hovoc H1 kwam: 3-1.
Hieperdepiep... Hoera!

JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 4 februari
Meisjes C14:30 uur Vollan '65 MC 1 - Hovoc MC 1
15:00 uur HVC MC 2 - Hovoc MC 2
09:30 uur VC Polaris MC 3 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - TFC JC 1, Scheidsrechter: Lars Bouten, Teller: Pim Janssen
13:00 uur Hovoc JC 2 - AV Flash JC 1, Scheidsrechter: Roy Dorssers, Teller: Bas Jenneskens