Hovoc nieuws 30 november

29 november 2015

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Verslagen
Dames 1

Een spannende wedstrijd stond voor Hovoc dames 1 op het programma. Deze zaterdag hebben ze het op moeten nemen tegen ActiveRooy dames 1 uit Venray. Met een volle tribune ging de wedstrijd van start. Hovoc werd al snel wat overrompeld door Venray wat hen al snel op een achterstand bracht. Ondanks dat de Horster dames punt voor punt terug probeerden te knokken, was de set al snel uit handen gegeven (19-25).

In de tweede set bouwde Hovoc de servicedruk op en kreeg ActiveRooy het in de passing regelmatig wat moeilijker. Aan het net waren zij echter de sterkere ploeg en wederom kwamen zij op een voorsprong. Maar de vechtlust van Hovoc werd beloond en zij kwamen weer in de buurt van Venray. Helaas moest Inge Versleijen het veld verlaten met een blessure en kwam Myrthe Cortenbach als spelverdeelster erin. Het werd tot op de laatste punten spannend, maar ook deze set wist Venray naar zicht toe te trekken (25-27).

Vol overtuiging en in het achterhoofd dat het een vijfsetter zou worden, begonnen de Horster dames aan set drie. En die overtuiging bleek niet onterecht. Wederom leverde zij servicedruk wat de passing van de tegenpartij in onzekerheid bracht. De teams waren in deze set aan elkaar gewaagd en het geloof begon te groeien bij Hovoc. Helaas was het ActiveRooy die de laatste punten van de set naar zicht toe kon trekken en de dames van Hovoc zagen ook deze set aan hun neus voorbij gaan (23-25). Zou er dan nog één punt voor Hovoc weggelegd zijn? De dames wilden ontzettend graag, maar in de vierde en tevens laatste set werden zij compleet weggespeeld door ActiveRooy (10-25). Een goede les voor Hovoc en een spannende pot, maar helaas hebben zij geen punten kunnen pakken.