Energo/Flip Schoonmaak MB 1 - Hovoc MB 1 1-3
Hovoc JB 1 - Fit & Fysio/VC Limac JB 1 4-0
Hovoc JB 2 - Shock '82 JB 1 4-0
Hovoc JB 3 - ActiveRooy JB 1 0-4

Competitie zaterdag 9 maart
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - SOMAS/Activia DS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Hester Joosten, Ilse Marti, Scorebord: Anne Hermans, Mandy Smedts
17:00 uur Hovoc DS 2 - Oikos DS 1, Scheidsrechter: Fieke Wagemans, Teller: Tessa Vaasen
17:00 uur Hovoc DS 3 - Accretos DS 1, Scheidsrechter: Nicole Jochijms, Teller: Mirthe Bos
19:00 uur Hovoc DS 4 - Set Up DS 3, Scheidsrechter: Marieke Aerts, Teller: Els Cuppen
19:00 uur Hovoc DS 5 - Tupos DS 2, Scheidsrechter: Loes Vullings, Teller: Suzanne van de Pasch
Heren
16:00 uur VCE/PSV HS 1 - Hovoc HS 1
17:30 uur Asterix HS 1 - Hovoc HS 2
15:00 uur Ledub HS 4 - Hovoc HS 3
17:00 uur VC Athos '70 HS 3 - Hovoc HS 4
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 1 - Detac MB 1, Scheidsrechter: Ilse Peeters, Teller: Charlie Verkoelen
17:30 uur Avance MB 2 - Hovoc MB 2
Jongens B
13:00 uur VC Polaris JB 1 - Hovoc JB 1
14:15 uur Shock '82 JB 1 - Hovoc JB 2
15:00 uur VCE/PSV JB 1 - Hovoc JB 3

Verslagen Dames

Zaterdag speelden we de uitwedstrijd tegen Dames 2 van VC Velden. Na de winst op de koploper vorige week, en de nek-aan-nek race die we speelden tijdens de thuiswedstrijd tegen Velden, hadden we vertrouwen in een goede wedstrijd.
De eerste set bleek direct dat we een goede kans maakten tegen dit team. We speelden aardig volleybal, maar konden op de belangrijke momenten niet doordrukken: 25-22. De tweede set was het tijd voor revanche. We walsten over Velden heen en lieten zien wat we waard zijn: 16-25.
Helaas deed Velden in set drie hetzelfde. Wij maakten erg veel eigen fouten in de aanval en serve en verloren met 25-17. Set vier dan maar alles of niets. We bleven lang gelijk opgaan en kregen over en weer set-/matchpunten. Helaas maakte Velden het net iets eerder af dan wij en verloren we de vierde set met 28-26: een 3-1 verlies.
Er had meer in gezeten, maar dan moeten we toch echt de foutenlast omlaag krijgen en het scoringspercentage verhogen. Tot die tijd trainen we lekker door en spelen we komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen Somas Activia Dames 2.
Yo Rambo!

Verslagen Heren

De strijd in de promotieklasse is nog lang niet gestreden. In ieder geval niet voor het eerste herenteam van Hovoc, dat dankzij een 3-2 overwinning in eigen huis weer de aansluiting heeft gevonden en hard vecht voor klasse behoud. Vanwege personele wisselingen binnen het team, kende de Horster volleybalmannen een moeizame start van de competitie. Maar de vanaf het begin ingezette groei is zich met name in de tweede helft gaan uitbetalen in punten.
In haar eigen Dendron sporthal begon Hovoc HS 1, dat zich gesteund zag door een enthousiast en roerig publiek, vol goede moed aan de wedstrijd tegen ActiveRooy HS 1. De aanvankelijke voorsprong van Horst werd tegen het einde van de set bijgehaald door Venray, waardoor het met 26-24 in het voordeel van Hovoc een nipte setwinst opleverde.
In het tweede en met name het derde bedrijf herpakte ActiveRooy zich en voerde het de servedruk op. De Horstenaren hadden moeite om een zuivere pass af te leveren en zo kon Venray via 21-25 en 21-25 tot een 1-2 voorsprong in sets komen.
Een gretig spelend Hovoc bracht in de vierde set een stabieler spel, maakte minder persoonlijke fouten, overklaste Venray met 25-18 en dwong zo een vijfde set af.
Hoewel Hovoc HS 1 in deze beslissende set op achterstand werd gezet, pareerde het team genadeloos en won het met 15-12 de set en dus de wedstrijd.

Jeugdkamp Hovoc

Vorig jaar hebben we weer een geslaagd kamp georganiseerd voor alle basisschool kinderen van Hovoc. Ook dit jaar zijn we weer massaal aan het organiseren geslagen om jullie het leukste kamp tot nu toe te aan te bieden. We gaan nog niks verklappen over wat we gaan doen, maar we kunnen wel al zeggen dat het een hele ontdekking zal zijn.
Jullie krijgen begin april allemaal een uitnodiging voor het kamp, lever deze dan weer zo snel mogelijk in, zodat jij dit jaar mee kunt met het jeugdkamp van Hovoc, dat van vrijdag 7 juni t/m zondag 9 juni 2013 is.
Nog een laatste waarschuwing: "Pas op voor de goudkoorts"!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 10 maart
De volgende scheidsrechters en tellers worden op zondag 10 maart verwacht voor het fluiten of tellen voor de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6: Ralf Hoeymakers, Niek Bouten, Luke Martens, Loek Soberje, Evert Leijssen, Ward Peeters, Mike Gooren, Damian Mruszcziyk, Stef Wismans, Mike Hoef, Luuk Gooren.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijd is om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 9 maart
Meisjes C

13:00 uur Hovoc MC 1 - SOMAS/Activia MC 1, Scheidsrechter: Aniek Reijnders, Teller: Karlijn Hendriks
13:00 uur Hovoc MC 2 - VC Meterik MC 1, Scheidsrechter: Loes van Issum, Teller: Vera Jeurissen
13:00 uur Hovoc MC 3 - SVS MC 1, Scheidsrechter: Lieke Oomen, Teller: Marieke Janssen
15:00 uur HVC MC 1 - Hovoc MC 4