Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Zaterdag 4 februari heeft Hovoc DS1 Ledub DS2 uit Budel opgewacht. Hovoc HS1 reisde naar Stramproy om het tegen Stravoc HS1 op te nemen.

De inschrijvingen voor het spetterende, waanzinnige, geweldige, leuke, fantastische, gezellige jeugdkamp zit er aan te komen. Het is op 9-10-11 juni voor kinderen tot 12 jaar.
Ouders / verzorgers: na carnaval / vastelaovend zal er meer informatie verstrekt worden middels brief en email.

Sponseractie
Een groot deel van de Plus sponsoractie zit er al weer op en Hovoc heeft de laatste weken een mooie inhaalslag gemaakt. Deze stijgende lijn willen we graag ook de laatste Week vasthouden en we willen jullie daarom vragen, om ook deze laatste week de zegels weer in de inleverbox in de sporthalte doen.

Verslagen
Voor de heren is het bijna een routineuze aangelegenheid geworden. Winnen met 4-0. De uitdaging blijft voor de heren om het eigen niveau te halen. De heren hebben alles in huis om goed volleybal te spelen, maar de laatste wedstrijden liet het zich soms nogal meeslepen in het spel van de ‘mindere’ tegenstander. Stravoc weet het de subtop in de competitie tot nu toe lastig te maken door links en rechts een puntje bij elkaar te sprokkelen en ze staan bekend als een taaie niet opgevende tegenstander. Stravoc begon met een sterke service, die de gehele wedstrijd Hovoc onder druk wist te zetten. Het was mooi powerplay wat het spel maakte. Lars Bouten wist tijdens de wedstrijd elke bal (in of uit) tot punt te slaan. Tot de 16 / 17 punten ging de set gelijk op. Vanaf dat moment wist Hovoc de versnelling in te zetten en maakte het af. De eerste drie sets hadden een gelijk verloop en maakte duidelijk wie de wedstrijd naar zich toe ging trekken. De setstanden waren: 18-25, 17-25 en 13-25. In de vierde set gaf Stravoc met enkele service series Hovoc een achterstand. De mogelijkheden tot een aanval waren beperkt en slordige fouten gaf Stravoc een voorsprong. Alle zeilen moesten bijgezet worden en uiteindelijk werd er rond de 20 punten een voorsprong geboekt. Stravoc gaf nog wat bij en kwam vervaarlijk langszij, maar net niet genoeg en gaf met 23-25 ook de laatste set af. De nummer twee HLB van Daal heeft wederom geen punten laten liggen en het gat blijft dan ook onverminderd op 15 punten steken. Komende zaterdag mag Heren 1 tegen Hands-Up HS2 optreden. De wedstrijd in Berlicum liep, gezien de setstanden, net goed af. Het was een zware strijd en ze hebben daar 1 puntje laten liggen. De NeVoBo zelf geeft een 3-2 winst voor Hovoc als prognose. Dat is zeker 2 punten meer dan de bedoeling.

Afgelopen weken gingen we lekker: week na week wisten wij te winnen! Afgelopen zaterdag kwam Ledub bij Hovoc op bezoek. Het is een team met een sterke serve en de coach van Hovoc, Bjørn Lommen, heeft zijn spelers hiervoor gewaarschuwd. De eerste set konden de Horster dames Ledub in het begin bijhouden, maar Ledub wist op het einde Hovoc onder druk te zetten en haalde de set binnen met 18-25. De tweede set was Hovoc hier beter tegen opgewassen en wist Ledub onder druk te zetten met enkele serveseries aan eigen kant. Het bleef tot het einde van de set een strijd, maar wederom wist Ledub meer te geven in de slotfase van de set (20-25). In de derde set kreeg Hovoc enkele serveseries tegen, waardoor Ledub een grotere voorsprong kon pakken. Hovoc kwam te kort en wist niet de kansen te benutten. Ook set 3 ging naar Ledub (18-25). In de vierde en tevens laatste set wist Hovoc de knop niet meer om te zetteb. Passend werden zij enorm onder druk gezet door de tegenpartij en de kansen die de Horster dames kregen, werden niet benut zoals dat zou moeten. Dit werd hard afgestraft door Ledub wat resulteerde in een pijnlijk verlies van 7-25. Drie sets heeft Hovoc gestreden (de laatste set even buiten beschouwing gelaten), maar Ledub was op dit moment nog een maatje te groot.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 12-02-2017
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Lenn Hesen, Nikki Craenmehr, Ilse Janssen, Zoë Smits, Floor Munckhof,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.