Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen Bericht
Zaterdag 4 maart heeft Hovoc DS1 Flamingo’s 56 DS2 uit Gennep opgewacht. Hovoc HS1 reisde naar Eindhoven om het tegen Hajraa HS1 op te nemen.
Het eerste heren team van Hovoc heeft nog maar 10 punten nodig om kampioen te worden. Daar hebben ze 5 wedstrijden de tijd voor. Met de kunde in huis en in het verleden behaalde resultaten (geen garantie, red.) is de kans reeel dat de kampioenswedstrijd 25 maart gespeeld gaat worden in Odiliapeel.
Heren 1 speelt op verzoek van HHC zijn volgende wedstrijd op vrijdag 17 maart om 21:00 uur thuis tegen Hornerhof/HHC HS1.

Verslagen
Voor de heren is een eerste wedstrijd na de Carnaval altijd een zware opgave. Trainingen waren opgeschort en conditioneel was er een en ander ook niet op vooruit gegaan. Dan was er ook nog het tijdstip die voor de nodige ongemak zorgt. Kwart over twee. Dit met een uur van tevoren aanwezig zijn en inspelen en reistijd maakte een vertrek net na twaalf uur noodzakelijk. Op het terrein van Hajraa werd door team geel nog wat nieuwe pokémons gevangen en de kantine met drie pokéstops was goed vertoeven. De vorige wedstrijdanalyses werden erbij gehaald en besproken. Het vorige treffen had een 3-1 winst voor Hovoc opgeleverd en NEVOBO voorzag een 3-2 winst voor Hovoc deze keer, maar de NEVOBO heeft het niet altijd goed (zelden goed, red.). Bij het eerste fluitsignaal werd er wat aftastend gespeeld, maar langzaam werd de druk van beide kanten opgevoerd. Beide teams kwamen moeizaam aan scoren toe. Een voorsprong werd gegeven een achterstand werd ingehaald. Voor het publiek een spannende fase. Met 23-25 ging de eerste set naar Hovoc toe. Hajraa gaf niet op na het nipte verlies en gaf Hovoc weinig kans. Ook enkele sterke service series van Hajraa deed Hovoc tegen een 5 punten achterstand aankijken. Tegen het einde wist Hovoc nog een sprint in te zetten en wist het gat tot 2 punten weg te werken. Helaas was dat te laat. Met 25-23 pakte Hajraa het eerste punt af van Hovoc in 2017. De grootste tegenstander tot zover voor de Horster heren waren de Horster heren. Deze onnodige last werd aan de kant gezet en een tandje werd er bijgezet. Hajraa kreeg geen kans meer en het was gedaan. 25-20 en 25-12 werden de laatste twee sets gewonnen. Met 3-1 keerde Hovoc terug naar Horst (tijdens daglicht) en kon zo nog net op tijd de wedstrijd Hovoc DS1 tegen Flamingo’s 56 DS2 zien.

Deze week wachtte Hovoc DS1 de Flamingo's '56 DS2 op in eigen hal. Na een paar weken rust was het tijd om weer punten binnen te slepen. We begonnen dan ook erg enthousiast aan de wedstrijd. Onze sterke service leek een totale verrassing voor de tegenstander en meteen in het begin wisten we een flinke voorsprong te pakken. We bleven scherp, maar toch lukt het de dames uit Gennep punt voor punt dichterbij te komen. Aan het eind van de set kwam er weer een goede service serie vanuit Hovoc en werd de set gewonnen met 25-19. In de tweede set begonnen we weer goed, maar het spel was net wat minder als in de eerste set en hier maakte de dames van Flamingo's gebruik van. Deze set zij pakten een voorsprong. Punt voor punt kwamen we dichterbij en verschillende setpunten werden door Hovoc weg gewerkt. Bij 24-24 stond de stand gelijk. Helaas bleef het daarbij en ging de set met 24-26 maar de tegenstander. In de derde set gingen we wat minder van start en hebben we de rest van de set tegen een achterstand aangekeken. De vechtlust was er wel, maar de overtuiging ontbrak. Deze set verloren we met 17-25. De vierde set viel alles weer op zijn plek. Opnieuw hadden de dames uit Gennep grote moeite met onze service. In het begin ging het nog gelijk op, maar al snel wisten wij een voorsprong te nemen. Deze set wonnen we met 25-17. Ook de vijfde set gingen we weer goed van start. Op moment van wisselen hadden we een kleine voorsprong, maar daarna volgde een paar foutjes aan onze kant waardoor de voorsprong naar Flamingo's ging. De achterstand werd net te groot om recht te trekken en de set werd verloren met 11-15. En daarmee de wedstrijd met 2-3. Nu op naar volgende week. Dan mogen we aantreden tegen de koploper. Das ist Wahnsinn!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 12-03-2017
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Stan Vullings, Hiske Hilgenga, Britt Seuren, Jelke Joosten, Fleur Martens, Marin Driessen, Kim Osch, Sjuul Hendrikx, Fieke Roefs, Tessa Poels,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.