Hovoc nieuws 5 november

5 november 2012

Schema scheidsrechters en tellersLet op: In het tel- en fluitschema van Hovoc zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. De nieuwe versie is in PDF-formaat te downloaden via "Hovoc Info" -> "Technische commissie" -> "Tellers en scheidsrechters", oftewel onderaan op deze pagina: http://www.hovoc.nl/hovoc-info/technische-commissie/tellers-en-scheidsrechters/s/1374

PLUS sponsoractie, doe mee!Vanaf maandag 22 oktober is de PLUS sponsoractie weer van start gegaan. Deze actie zal in totaal 12 weken duren en eindigt op zaterdag 13 januari 2012.
Hoe werkt de Plus actie?• Doe uw boodschappen bij PLUS Lucassen in Horst óf bij Van Bussel in Horst en laat uw kassabon voorzien van een speciale stempel (dit gebeurt pas bij bonnen met een minimale waarde van €5,-).
• Gooi deze kassabon vervolgens in de speciale inzamelton die is neergezet in onze sporthal.
• Wekelijks wordt deze ton geleegd en geteld. De actie start de eerste twee weken met 2.5% uitkering en de daarop volgende twee weken met 2% uitkering, de 8 resterende weken is de uitkering 1.25%. Het is voor Hovoc dus van belang dat de bonnetjes al vanaf het eerste moment worden ingeleverd!
• Wekelijks zal de stand van alle deelnemende clubs op een scorebord in de supermarkt worden weergegeven en op www.plushorst.nl.
Spaar samen met PLUS Lucassen voor volleybalvereniging Hovoc en deponeer allemaal jullie bonnetjes in de inzameltonnen in de sporthal!
Namens de sponsorcommissie alvast bedankt

Teamfoto'sZoals je wellicht weet, is Forwart.nl druk doende een nieuwe website voor Hovoc te realiseren.
Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren en recreanten als jeugdteams! Op dit moment ontbreken de foto's van de volgende teams: D3, D4, D5, H3, H4, MB2, MC1, MC3, MC4, JB1, JB2, JC1, JC2.
Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk 1 december) een teamfoto aan te leveren opwebsite@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Een goed voorbeeld is de teamfoto van Dames 1:http://www.hovoc.nl/teams/dames/dames-1/s/14567
Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Uitslagen zaterdag 3 november
DamesADC DS 1 - Hovoc DS 1 4-0
PrismaWorx Stravoc DS 2 - Hovoc DS 2 3-1
VC Meterik DS 2 - Hovoc DS 3 3-2
Bach SV DS 2 - Hovoc DS 4 1-3
Livoc Liessel DS 3 - Hovoc DS 5 1-3
HerenHovoc HS 1 - VC Boshoven HS 1 0-4
Hovoc HS 2 - VC Meterik HS 1 2-3
Hovoc HS 3 - Civitas HS 5 4-0
Hovoc HS 4 - BVC Holyoke HS 2 4-0
Meisjes BCivitas MB 1 - Hovoc MB 1 4-0
Brovoc MB 2 - Hovoc MB 2 0-4
Jongens BHovoc JB 1 - Hovoc JB 2 0-4

Competitie zaterdag 10 november
Dames19:00 uur Hovoc DS 1 - VC Velden DS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Geurts, Karin, Peeters, Marjon, Scorebord: Beuken van den, Karlijn, Jacobs, Sophie
17:00 uur Hovoc DS 2 - ERGO/VCS DS 2, Scheidsrechter: Pasch van de, Ellen, Teller: Bosch, Mirte
17:00 uur Hovoc DS 3 - Bach SV DS 1, Scheidsrechter: Wethly, Janine, Teller: Kersten, Krista
19:00 uur Hovoc DS 4 - VC Velden DS 3, Scheidsrechter: Hoeymakers, Suus, Teller: Pasch van de, Emmy
19:00 uur Hovoc DS 5 - VC Athos '70 DS 3, Scheidsrechter: Pasch van de, Vera, Teller: Cuppen, Els
Heren18:00 uur ActiveRooy HS 1 - Hovoc HS 1
19:00 uur HVC HS 1 - Hovoc HS 2
19:00 uur Accretos HS 1 - Hovoc HS 3
Meisjes B13:30 uur Avance MB 1 - Hovoc MB 1
Jongens B14:00 uur VC Weert JB 1 - Hovoc JB 1

Verslagen Dames
Dames 2Haard gewerkt, haj mier in gezeten. Toch één puntje mejgenoame noar Hoors.
Loate we t ma snel vergeate en un pilske goan drinken beej Rowwen Hèze.
Hiep Hiep Hoi!

Verslagen Heren
Heren 1De Horster mannen van Hovoc traden thuis aan tegen VC Boshoven HS 1, maar moesten het daarbij afleggen tegen de nummer één in hun poule (promotieklasse); 0-4: 13-25, 22-25, 21-25, 12-25.
Hovoc HS 1 verzaakte in de eerste set haar eigen spel te spelen en de Weerter ploeg kon eenvoudig doorstomen. Pas in de tweede set kwam Hovoc op gang, werd er gevochten voor elke bal, maar bleek aan het einde van de rit VC Boshoven net te sterk. Op eenzelfde manier ging ook de derde set ondanks de verwoede inspanningen van het Horster team naar Weert. Daarna was Hovoc HS 1 gebroken en bleef het puntloos achter in de Dendron sporthal.

JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 10 november
Meisjes C13:00 uur Hovoc MC 1 - Energo/Flip Schoonmaak MC 1, Coach: Bouten, Geert, Scheidsrechter: Alaerds, Sanne, Teller: Schoot van der, Loes
13:00 uur Hovoc MC 2 - VC Athos '70 MC 1, Scheidsrechter: Hesen, Anniek, Teller: Rooyen, Esther
Jongens C15:00 uur Hovoc JC 1 - Havoc JC 1, Scheidsrechter: Tax, Pleuni, Teller: Oomen, Laura, Peeters, Danielle 15:00 uur VC Herten JC 1 - Hovoc JC 2

Verslagen Jeugd
Meisjes C BekerHeej keboem! De eerste bekerronde is een feit. We speelden tegen Kessel en tegen Civitas en we zijn door!
De eerste wedstrijd hebben we er hard voor moeten knokken. In de eerste set stonden we de hele tijd voor op Kessel. Toen we aan het einde wat meer persoonlijke foutjes maakten en ook nog een paar services cadeau gaven, lukte het net niet meer om deze set te pakken: 24-26.
De tweede set speelden we misschien ietsje minder mooi, maar wel met resultaat. We vochten deze set, zeker in het begin, nog wel tegen onszelf. Na de time-out beseften we dat samen spelen toch net ietsje effectiever is. Door slim op de spelverdeler te spelen kon nummer 24, toch de speelster waar dit team een beetje op leunde, niet meer aanvallen. Toen ook nog een geweldige opslagbeurt volgde, kon het voor ons niet meer stuk. Deze set speelden we samen en wonnen we dan ook met: 25-16! Keboem!
De tweede wedstrijd tegen Civitas dachten we dat we de kat in het bakkie hadden en dus dat we de punten al in de pocket hadden voordat we begonnen... Wat vaak gebeurt, gebeurde nu ook. We waren onrustig en wilden te graag. Omdat we tegen Kessel hadden laten zien wat we in huis hebben en met de prestatie van Civitas in het achterhoofd, werden drie spelers gewisseld. Tussendoor krabbelden we er wel bovenop. We wisselden met spelers, bespraken tactieken maar maakten te veel persoonlijke fouten. Met z'n allen werd gevochten voor wat we waard waren, maar het lukte allemaal net niet. We verloren met 23-25, helaas.
De tweede set werd dus erop of eronder. We kozen voor erop. Sjonge jonge, die meiden van Civitas deden wel heel erg hun best. Maar ook wij vochten en lieten zien wie de sterkste was en natuurlijk nog steeds is! We speelden leuke rally's en bleven doorgaan. Door een sterke serve en door alert te blijven, vooral aan het net, zorgden we dat we deze set konden pakken. Joehoe: 25-16.
We speelden twee keer gelijk in setstanden, maar met twee gewonnen sets, en Kessel met drie gewonnen sets, gaan we door naar de volgende ronde!
Komt 9 december allemaal kijken en aanmoedigen. Tijd en datum volgen zodra ze bekend zijn!
Etiënne, Evy, Femke, Cato, Jessa, Anne, Manon, Romy, Femi en Angelique.

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 7 november20:00 uur Hovoc DR 1 - Civitas DR 1, Scheidsrechter: Keijsers, Remi
21:45 uur Hovoc DR 2 - AV Flash DR 1, Scheidsrechter: Lamers, Niek
20:00 uur Hovoc DR 3 - Aspargos DR 1, Scheidsrechter: Pasch van de, Jan