Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.

Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.
Niels Hendrix

Verslagen
Hovoc HS 1

De eerste thuiswedstrijd voor Hovoc heren 1 tegen PeelPush heren 3. Bob Soberjé begon met de heren te wijzen op de gemaakte afspraken. De eerste set werd duidelijk begonnen. De aanval van PeelPush liep vast in het blok. Het was een matig pasen van de kant van Hovoc dat PeelPush goed bij bleef. Pas tegen het einde van de set werd een klein gaatje geslagen en de eerste set werd met 25-21 gewonnen. De tweede set was een optelsom van weinig concentratie en een matige respons op de service van PeelPush die de heren van Hovoc snel tegen een 10-16 achterstand deden kijken. Bob Soberjé zag een oplossing en commandeerde een strategische wijziging. Helaas te laat, want de set werd afgegeven met een 21-25 verlies. De opmerkingen van de vorige set werden meegenomen en overduidelijk werd PeelPush overklast. Service druk, goede pass, aanvallend midden en een blok waar PeelPush niet doorheen kwam maakte met een eind stand van 25-9 duidelijk wie de baas was. De laatste set werd enigszins te rustig uitgespeeld. 25-20 was dan toch iets te dichtbij maar een terechte 3-1 een winst voor Hovoc heren 1. Nog steeds ongeslagen wacht volgende week een zware tegenstander in de vorm van Horn heren 1 met divisie ambities.