Hovoc nieuws 5 september

5 september 2011

Hovoc Beginfeest; zaterdag 24 septemberDe competitie gaat weer bijna van start en dat moet natuurlijk gevierd worden met een beginfeest. Op zaterdag 24 september om 21.00 uur starten we het seizoen met een Hollandsche avond in de kantine. Hierbij zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd! Dresscode: Hollands
Tijdens deze avond wordt tevens de nieuwe inrichting van de kantine gepresenteerd. Mis deze onofficiƫle opening niet!
Groeten,
de Ontspanningscommissie

Verslag Hovoc H1Met twee nieuwe gezichten onder de gelederen toog Hovoc H1, dat gepromoveerd is naar de regiodivisie, naar Sambeek om daar na twee weken van trainen haar eerste wedstrijden te spelen. Oefenwedstrijden welteverstaan. In de driekamp waarin poulegenoten Avance H1 en Flamingo's H2 - kampioen uit de promotieklasse - getroffen werden, lag de nadruk op uitproberen en inventariseren. Er komt namelijk een waar "Hovoc's got talent" aan te pas om de tweede buitenaanvaller binnen H1 te selecteren. Die positie werd dan ook per set gewisseld aan de hand van de vooraf vastgestelde contributie-opstellingen.
Zowel tegen Sambeek als Gennep werd met 2-1 verloren. Geen ramp. H1 was er namelijk om wijzer te worden en dat is zeker gelukt. Bovendien werd en passent veerkracht en vechtlust getoond, waarbij de meest onmogelijke ballen nog van de grond werden geplukt. Voor de competitie kan H1 natuurlijk niet gaan werken met contributie-opstellingen, waarbij eenieder evenveel speelt, maar legt het team dat lot graag in handen van een coach. Daar is H1 dan ook nog hard naar op zoek en hoopt daar op de korte termijn een geschikt persoon voor te vinden. Ondertussen wordt er keihard doorgetraind.
Hieperdepiep... Hoera!