Hovoc nieuws 7 april

6 april 2014

Hovoc Eindfeest zaterdag 12 april
De laatste wedstrijden komen weer bijna in zicht en ook dit seizoen mag dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom is er ook dit jaar weer een eindfeest om het seizoen gezellig af te sluiten. Dit zal zijn op zaterdag 12 april na de laatste wedstrijden (rond een uur of 21.00 uur) in onze eigen kantine.
Dresscode: Fabulous Las Vegas style
Succes met de laatste wedstrijden en tot op het eindfeest!

Hovoc ‘Was ik maar groot!’ 19 april
Heb je altijd al willen weten hoe het is om in Dames 1 of Heren 1 te spelen? Of zou je graag een keer goede tips en tricks willen van trainers Henk Berkhout (DS 1) en Bob Soberjé (HS 1)?
Grijp dan nu je kans, want op zaterdag 19 april 2014 is het 'Was ik maar groot!'. 'Was ik maar groot!' is een jaarlijks terugkerende activiteit, waarbij we alle jeugd vanaf niveau 4 willen uitnodigen om zich, samen met de spelers/speelsters van H1 en D1, in het zweet te gaan werken onder leiding van de trainers van HS 1 en DS 1. Voor alle niveaus zal er een gepaste en leuke training zijn.
Wanneer?
Zaterdag 19 april 2014 van 13.00 tot 15.00 uur. De zaal is open vanaf 12.15 uur, zodat iedereen op tijd omgekleed kan zijn. Tussendoor zal er ook even een korte pauze zijn om op adem te komen.
Dus heb je zin in een leuke middag samen met DS 1 en HS 1? Meld je dan uiterlijk 12 april aan via dropping@hovoc.nl.
Voor alle duidelijkheid, er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Alle jeugd niveau 4, 5 en 6, jeugd C en Volleybal Extra zijn uitgenodigd om deel te nemen.

Win-Win weken bij de Fixet!
Op maandag 10 maart zijn de Win-Win weken bij de Fixet begonnen.
Vanaf maandag 10 maart t/m zaterdag 3 mei 2014 ontvangen alle klanten van Fixet Sevenum bij iedere €20,= aan boodschappen één bon ter waarde van €1,=, die je kunt deponeren in een van de vijf buizen van de verschillende verenigingen, waaronder Hovoc. Tevens ontvang je een bon ter waarde van €2,= voor jezelf.
Ga voor klusartikelen dus naar de Fixet in Sevenum en doneer waardebonnen aan onze vereniging, zodat Hovoc op het einde van deze periode het grootste sponsorbedrag/klus tegoed mag ontvangen van de Fixet.
Het zou fijn zijn als jullie dit door willen geven aan familie en vrienden om zo samen met alle bekenden van Hovoc het hoogste bedrag op te halen!

Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - Saturnus/Hendriks Coppelmans DS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Erna vd Bercken, Katja Cox
15:00 uur Nuvoc DS 2 - Hovoc DS 2
18:00 uur Olsredlem DS 1 - Hovoc DS 3
19:00 uur VC Athos '70 DS 3 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Ledub HS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Nadja Soberje
17:00 uur Hovoc HS 2 - Accretos HS 1, Scheidsrechter: Pieter Weijs, Teller: Ward Peeters
19:00 uur Hovoc HS 3 - Set Up HS 1, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Bart Soberje
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Meterik HS 3, Scheidsrechter: Rene Verhaegh, Teller: Damian Mruszcziyk
Meisjes B
9:30 uur Voltena MB 1 - Hovoc MB 1
13:00 uur VC Polaris MB 1 - Hovoc MB 2
14:30 uur Tupos MB 1 - Hovoc MB 3
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - Furos JB 1, Scheidsrechter: Mark Jacobs, Teller: Kris Welles
14:00 uur VC Landgraaf JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Dames

Uit twee wedstrijden moesten we nog vijf punten halen om ons veilig te spelen. Nog een pittige klus, dachten wij. Maar voordat we afgelopen zaterdag aan de wedstrijd begonnen tegen nummer twee VCE/PSV, kregen we al te horen dat onze directe tegenstander in onze poule dure punten had laten liggen, waardoor we nog maar één (!) punt hoefden te halen. Dat wilden wij graag in Eindhoven doen, dus we stonden op scherp. De eerste set begonnen we helaas niet goed, maar ondanks de achterstand wisten we aan het einde van de set nog wel een aantal punten te maken (25-19). De tweede set pakten we ons weer goed op, maar leek ook deze set naar Eindhoven te gaan. Met een 24-19 achterstand leek de set uitgespeeld te zijn, maar door een sterke serve van Debbie en door alles uit ons te halen trokken we de set naar ons toe!(25-27) Door deze set te pakken, was het dus definitief: ook volgend jaar blijven we derde divisie spelen en de P/D-wedstrijden laten we aan iemand anders over. Meer punten hebben we niet gehaald (25-19, 25-15), maar blij waren en zijn we wel. Het doel is gehaald. En met nog één wedstrijd te gaan, kunnen we nog meer punten binnen halen (en misschien wel een plekje stijgen?), dus tot volgende week, thuis om 19:00 uur!
Yooo Knoets

Verslagen Heren

Een spannende wedstrijd aangezien Hovoc H1 de laatste puntjes bij elkaar moet sprokkelen om van de directe degradatie en de P/D-wedstrijden af te blijven. Het kwam dan ook goed uit dat VC Voerendaal nog tegen ons moest spelen. Door een vermoeiende start en veel ballen uitgeslagen te hebben, kregen we een reeks punten tegen waar we niet ontzettend blij mee waren. Toen het 20-16 stond voor Voerendaal schrokken we toch wel, maar door de wedstrijd goed op te pakken door middel van servedruk trokken we de eerste set binnen met 23-25. De tweede en de derde set bleken hierna eenzijdig en waren niet ontzettend spannend. Door een goede servedruk en weinig eigen fouten wonnen we deze twee sets met 11-25 en 12-25. De vierde set begon wat moeilijker, we pakten de pass niet goed op en liepen een kleine achterstand op. Na een tijdje zat VC Voerendaal er doorheen en was er nog weinig enthousiasme aan beide kanten. We haalden de set binnen met 17-25 en halen zo ook de volgende en laatste wedstrijd tegen Ledub binnen.
Anna-nass!
Heren 2
Met zes en een halve fitte speler trokken de lange mannen van Hovoc richting Reuver. Maar na enkele minuten in de wedstrijd werd duidelijk dat het duel tegen Revoc/VCB HS 3, de nummer twee in de tweede klasse, met zes poppetjes uitgespeeld zou moeten gaan worden. Voor Hovoc HS 2 werd het een moeilijke wedstrijd, mede door instabiliteit in de pass. Het zat er deze een na laatste wedstrijd gewoon niet in voor de Horster mannen. Het werd een 4-0 verlies (25-29, 25-17, 25-17, 25-22) ondanks alle inzet. Komende zaterdag hoopt Hovoc HS 2 thuis het seizoen goed af te kunnen sluiten. De langnekken gaan dan nog een laatste keer vlammen!

Jongens C
13:00 uur Hovoc JC 1 - VC Olympia JC 1, Scheidsrechter: Martin van Rooijen, Teller: Teun Jenniskens
15:00 uur Hovoc JC 2 - DKJO JC 1, Scheidsrechter: Reinier Meesters, Teller: Mike van den Hoef

Verslagen Jeugd
Hovoc Jongens B2 kampioen zonder setverlies!

Afgelopen zaterdag is het jongensteam B2 van Hovoc kampioen geworden in hun klasse zonder maar één set te verliezen. Door in de eerste helft van de competitie op een paar sets het kampioenschap te missen, tapte het team, zonder pardon en zonder cadeautjes weg te geven, de tweede helft uit een ander vaatje. Loek, Stef, Mike, Guus, Loes, Guus, Niels en Niek hebben er met z’n allen hard voor gewerkt en op beslissende momenten hun koppie erbij gehouden. Het hele team: enne dikke proficiat!