Hovoc nieuws 7 december

7 december 2015

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Dropping senioren
Jaja, de winter staat weer voor de deur! En dit betekent dat ook de dropping er weer aan zit te komen. De dropping zal dit jaar net iets anders zijn als andere jaren. Echter belooft het een leuke en gezellige tocht te worden. Wanneer jullie allemaal weer lekker warm binnen zijn op de eindlocatie, willen we er nog een tof feest van maken. Hierbij zal een gastoptreden niet ontbreken.

De dropping (maar dan anders) zal dit jaar plaatsvinden op zondag 27 december. Rond 19:00 uur zal de eerste groep met Hovocleden vertrekken naar een (voor jullie) onbekende plek. De exacte vertrektijden zullen we later bekendmaken via de mail en Hovoc.nl.

Opgeven kan tot en met maandag 14 december via aanmeldenoc@hovoc.nl. Het zou voor ons handig zijn als er per team of groep één iemand is die opgeeft wie er meedoen. De kosten voor de dropping zijn 5 euro per persoon. Dit bedrag graag overmaken per team of groep naar rekening NL59RABO0111039355 t.n.v. N.J.S. Joosten.

Tot dan!

P.s. Bij de jongens B en meiden B teams moet er ook minimaal 1 begeleider meelopen. Uiteraard hoeft deze begeleiding niet te betalen voor de dropping.

JEUGDNIEUWS

Dropping jeugd
Jaja, de winter staat weer voor de deur! En dit betekent dat ook de dropping er weer aan zit te komen.

De jeugddropping zal dit jaar plaatsvinden op maandag 28 december. Rond 17:00 uur zal de eerste groep vertrekken naar een (voor jullie) onbekende plek. De exacte vertrektijden zullen we later bekendmaken via de mail en Hovoc.nl.

Opgeven kan tot en met maandag 14 december via aanmeldenoc@hovoc.nl. Het zou voor ons handig zijn als er per team één iemand is die opgeeft wie er meedoen, per team wordt minstens één begeleider verwacht. De kosten voor de dropping zijn 2 euro per persoon en dit kan betaald worden op de avond van de dropping. Begeleiders lopen gratis mee. Naast begeleiders zijn we ook op zoek naar +/- 6 vrijwilligers die ons willen ondersteunen tijdens deze dropping.

Tot dan!

CMV Competitie 13 december
Niveau 1, 2, 3

10:00 uur N1, 2, 3 Dendron Horst
Niveau 4
10:30 uur Hovoc N4 1, De Kruisweide, Sevenum
10:00 uur Hovoc N4 2, De Kruisweide, Sevenum
13:30 uur Hovoc N4 3, Sporthal 't Brugeind, Meerlo
Niveau 5
11:00 uur Hovoc N5 1, De Wetteling [2], Venray
10:00 uur Hovoc N5 2, De Kruisweide, Sevenum
Niveau 6
10:30 uur Hovoc N6 1, Sporthal 't Brugeind, Meerlo
11:30 uur Hovoc N6 2, Sportcentrum Swalmen, Swalmen
11:00 uur Hovoc N6 3, De Wetteling [2], Venray
12:30 uur Hovoc N6 4, Sporthal 't Brugeind, Meerlo

Scheidsrechters en tellers voor zondag 13 december
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 1, 2, 3:
Lisanne Peeters, Sarah Litjens, Sem Kurstjes, Anke Leijssen, Lynn Clabbers, Sjuul Hendrikx, Demi Everaerts, Lenn Geurts, Vera Bouten.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.